detector.media
25.12.2009 17:00
Тимошенко обіцяє прийти на «Шустер live» з камерами. Савік сказав, що пустить її в студію (ОНОВЛЕНО)

На ефір програми «Шустер live» сьогодні, 25 грудня, прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко обіцяє прийти у супроводі телеоператорів, фоторепортерів і журналістів. Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

 

«Прем`єр-міністр має намір прийти на прямий ефір для того, щоб мати можливість провести професійну дискусію з іншими кандидатами у Президенти», - сказала прес-секретар прем`єр-міністра України Марина Сорока. І наголосила: «Я не виключаю, що будуть телекамери, фоторепортери і журналісти».

 

Як сказав ТК телеведучий Савік Шустер, інших заяв, крім тої, яку студія розіслала учора, він робити не буде.

 

Нагадаємо, ідеться про заяву, що студія сподівається на формат програми «Шустер live» з трьома лідерами - Ющенком, Тимошенко та Януковичем.

 

«Ми готові надати для такої програми будь-який зручний для кандидатів час і день, при умові письмової згоди та призначення відповідальних осіб від кожного з гостей», - ішлося у релізі компанії, з наголосом на важливості такого формату для суспільства.

 

На запитання ТК, чи він пустить прем`єр-міністра, якщо та приїде до нього з камерами, Савік відповів: «Так, пущу. Це ж некоректно - не пускати».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», студія «Шустер live» отримала пропозицію від кандидата в президенти Юлії Тимошенко на участь в ефірі з іншим кандидатом в Президенти - Віктором Януковичем, який було проанонсовано на 25 грудня. За інформацією прес-служби продакшну,  в ефірі пані Тимошенко «фактично відмовили».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY