АМКУ навів нові докази замовної інформаційної кампанії проти себе

17 Грудня 2009
11977
17 Грудня 2009
11:40

АМКУ навів нові докази замовної інформаційної кампанії проти себе

11977
АМКУ навів нові докази замовної інформаційної кампанії проти себе

Антимонопольний комітет України наводить нові докази замовної інформаційної кампанії проти себе. Нагадаємо, 14 грудня на брифінгу в. о. голови комітету Олександр Мельниченко заявив, що, як припускає АМКУ, компанія «Воля-Кабель» причетна до організації цієї кампанії.

 

У відповідь на заяву пана Мельниченка президент компанії «Воля» Сергій Бойко зазначив: «Компанія вважає, що подібними заявами, які не відповідають дійсності й нічим не підкріплені, підривається як ділова репутація компанії, так і довіра до такого поважного органу, як АМКУ».

 

Керівник PR-відділу «Волі» Аліна Сігда, зокрема, підкреслила, що в неї нема необхідності займатися моніторингом змісту всіх публікацій стосовно дій АМКУ по всіх галузях ринку, на яких комітет нині проводить численні розслідування. «Тим паче, що на наше глибоке переконання редакційна політика є самостійним рішенням кожного українського ЗМІ», - додала вона.

 

Щоб підкріпити заяву Олександра Мельниченка доказами, прес-служба АМКУ наводить перелік матеріалів з ознаками замовності:

 

«Черновецкий "юзает" Мельниченко?» («Ура-інформ», From-UA, «Власти.нет», СКТУ, ukr.net, «Фраза»);

 

«Кого защищает Антимонопольный комитет?» («Власти.нет», «Фраза», gigamir.net, domik.net, My City, «Версии», komitet.net.ua, 40ka.com);

 

«Ярослав Месяц: И.о. главы АМКУ Александр Мельниченко уничтожает средний бизнес ради политической карьеры» (last24.info, «Фраза», mobilemarket.in.ua, «Власти.нет», «Ура-інформ»);

 

«Черновецкий монополизирует «телевизор»?» («Фраза», VVnews);

 

«Ярослав Месяц: Руководство АМКУ не исполняет своих прямых обязанностей» (My City);

 

«Дирижер хаоса» (ОРД).

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11977
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5244 дн. тому
Всё это бла-бла-бла.. нет статьи УК или КзАП такой - "замовна інформаційна кампанія проти себе". В нормальных странах, я думаю за такие заявления АМКУ, генеральный прокурор страны провёл бы ВОССПИТАЛОЧКУ этому ведомству, по вопросам дефамации относительно гос.служащих и гос.органов. Богдан Мыколаевич, держитесь! Мы за вас, в целом!
ку-ку
5244 дн. тому
Подстава - говорите ? Вряд ли. Бывший музыкант Мельниченко, поставленный на АМКУ подставил сам себя изначально. Так что пусть не обижается. когда черное называют черным. А не наоборот, как ИМ бы хотелось.
Comisar
5245 дн. тому
А может подстава? Похоже, Александра Мельниченко подставляет кто-то из своих, из помощников, вон сколько продажных изданий назвали. А если они не продажные? Александр Иванович, держитесь, Мариуполь с вами!
Юристу
5245 дн. тому
Честно - не понял... Ну ладно, статья на proua.com откровенно ангажированная против АМКУ: подбор лексики, комментарий якобы чиновника Минтопэенрего и так далее.. Но чем не угодила публикация в Коммерсе? Есть четкий информпоповод, есть комментарии сторон. Если АМКУ нечего сказать на заданные вопросы - так это их проблемы: у них честно спросили, они честно отказались отвечать. Ну пусть и пеняют на себя, если не научены общению с прессой.
Comisar
5245 дн. тому
А доказательства? Снова бла бла бла и ни одной цифры, ни единого фактика? И это ведомство возглавляет высококвалифицированный юрист. Голословность и непоследовательность становятся фирменным знаком АМКУ. Не удивлюсь если появятся новые имена в этом "анти антимонопольном заговоре" напоминает паранойю, или тщательно спланированный заказ. Кто ваш заказчик Александр Иванович? Кому деньгу на выборы сшибаете? Януковичу? Юле?
Юрист
5245 дн. тому
и почему в списке нету следующих материалов? http://www.kommersant.ua/doc.html?docId=1268954 http://proua.com/analitic/2009/12/16/145505.html и кто их заказывает?
Юрист
5245 дн. тому
а где, собственно, "ДОКАЗИ причетності" к заказним материалам ВОли?
кровососЮщее клещЕ
5245 дн. тому
Бедный АМКУ! "Воля" его, видите ли, шпыняет! А где ответ на запрос союза кабельного телевидения Украины, поданный два месяца назад? А то, что работники областных представительств занимаются крышеванием криминальных структур - не замечаем? Стыдно, граждане!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду