До АМКУ надійшло понад 400 скарг на «Волю-кабель»

10 Грудня 2009
16638
10 Грудня 2009
13:24

До АМКУ надійшло понад 400 скарг на «Волю-кабель»

16638
До АМКУ надійшло понад 400 скарг на «Волю-кабель»

Від початку  2009 року до Антимонопольного комітету України (АМКУ) надійшло понад 400 скарг від споживачів на дії компанії «Воля-кабель». Про це повідомляє proIT з посиланням на прес-службу АМКУ.

 

За словами в.о. голови АМКУ Олександра Мельниченка, абоненти компанії скаржаться на завищену ціну послуг, примусове переведення на цифру та низьку якість обслуговування.

У зв'язку з цим пан Мельниченко нагадав про пропозицію АМКУ до компанії створити спільну робочу групу і розробити соціальні тарифи для незахищених громадян.

 

«У компанії є два виходи: або знижувати тарифи, або судитися», - додав пан Мельниченко.

 

Нагадаємо, що 3 липня АМКУ оштрафував ТОВ «Воля-кабель», ТОВ «Київські телекомунікаційні мережі» і ТОВ «ІВК» на 1 млн. гривень кожну за зловживання монопольним положенням та зобов'язав їх протягом двох місяців знизити тарифи на послуги кабельного телебачення. Компанії оскаржили це рішення в суді, однак 13 листопада Господарський суд міста Києва виніс рішення відмовити компаніям в позовних вимогах. Нині справа перебуває на розгляді в апеляційній інстанції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16638
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду