АМКУ підозрює «Волю» в замовних матеріалах

14 Грудня 2009
10145
14 Грудня 2009
15:33

АМКУ підозрює «Волю» в замовних матеріалах

10145
АМКУ підозрює «Волю» в замовних матеріалах

Антимонопольний комітет України підозрює компанію «Воля» в замовній кампанії проти себе, повідомив на брифінгу 14 грудня в. о. голови комітету Олександр Мельниченко.

 

Він розповів, що останнім часом в інтернет-виданнях і друкованих ЗМІ подається інформація про діяльність АМКУ в неповному, неточному, необ'єктивному вигляді. «Нам стало очевидно, що мова йде про певну замовну кампанію. Ми не виключаємо, що за цим замовленням стоїть "Воля-кабель"», - уточнив він.

 

Як приклади упереджених матеріалів прес-служба АМКУ навела статті «Черновецкий "юзает" Мельниченко?» з Vlasti.net, «Кого защищает Антимонопольный комітет?» з From-UA.com, «Ярослав Месяц: И. о. главы АМКУ Александр Мельниченко уничножает средний бизнес ради политической карьеры» з «Фрази».

 

Компанія «Воля» висловила свою стривоженість такими підозрами щодо себе.

 

«Хотілося б відзначити, що керівництво компанії стривожене такою заявою в.о. голови АМКУ, Олександра Івановича Мельниченка.  Компанія завжди займала зважену і конструктивну позицію в питаннях взаємодії з АМКУ, оперативно реагувала на запити АМКУ відносно надання необхідній інформації щодо ціноутворення, конкурентного середовища на ринку надання послуги доступу до телепрограм та інших питань», - зазначив у коментарі ТК президент «Волі» Сергій Бойко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10145
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Крамаренко
5245 дн. тому
И почему-то это не удивляет.
ку-ку
5247 дн. тому
Для антиволя. Если уж здесь собрались такие специалисты, то скажите хотя СЕБЕ ЧЕСТНО. Что и мои комментарии (хотя они и не за волю по существу), и комментарии типа "антиволи" есть заказуха. :))) Или по вашему только комментарии за волю таковыми являются ? :) И вообще здесь никого нет, кроме платных троллей. :))) Ну-ну.
ку-ку
5247 дн. тому
Для бу. Дурак ты. Если кому-то не нравится что-то - в том числе и мои комментарии, то это проще всего объявить заказухой. :))) Я понимаю, что в среде украинских журналистов это есть самое распространенное обвинение и подозрение. Особенно среди тех кому не доплачивают :) Не верят уже в то, что модно спокойно и СВОБОДНО высказывать просто СВОЕ МНЕНИЕ. Как это делаю я. И мне плевать, что об этом думают такие как ты. Что же касается АМКУ, то статьи о нем ПРАВИЛЬНЫЕ. На ВОРАХ ГОРИТ ШАПКА как обычно.
антиволя
5248 дн. тому
Компания "Воля" - сборище моженников и жуликов. Нечему удивляться!
бу
5248 дн. тому
АМКУ где-то близкО к истине! И становится понятной "тарифная" чехорда "Воли": ведь помимо средств на поддержание сети, компания несёт серьезные расходы по проплате заказных статей, комментаторов типа "ку-ку" и др. на сайтах и в прессе
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду