Василіса Фролова дебютує у «Шустер live» з рубрикою «Хочу Євро»

15 Жовтня 2009
16917
15 Жовтня 2009
15:07

Василіса Фролова дебютує у «Шустер live» з рубрикою «Хочу Євро»

16917
Василіса Фролова дебютує у «Шустер live» з рубрикою «Хочу Євро»

Сьогодні у «Шустер live» екс-ведуча М1 Василіса Фролова дебютує з рубрикою «Хочу Євро».

 

Як повідомляла ТК, Фролова залишила телеканал М1 заради співпраці із «Савік Шустер Студією». Однак з колишнім роботодавцем Василіса має агентський контракт, який у зв'язку зі зміною місця роботи потребував додаткових юридичних узгоджень.

 

Прем'єра «Хочу Євро» мала вийти в ефір у вівторок, однак її було відкладено.

 

«Дійсно, Васі Фролової не було в ефірі ні у вівторок, ні і середу у зв'язку з юридичними моментами. Уже все залагоджено, і вона вийде сьогодні, чому ми страшенно раді», - прокоментувала шеф-редактор «Савік Шустер Студії» Дарка Чепак.

 

Однак на М1 сказали ТК, що поки домовленостей не досягнуто.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16917
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nhj
5320 дн. тому
глупое, ограниченное существо
Саша
5320 дн. тому
Ой Вася, або ти зібралася в декрет і так ось хочешь заявити про себе, що ти вже виросла з М1, щоб потім розпочати кар'єру серйозно ведучого, або ти робиш страшенну помилку....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду