«Воля» хоче об’єднати свої регіональні дочірні компанії

26 Листопада 2009
17363
26 Листопада 2009
14:21

«Воля» хоче об’єднати свої регіональні дочірні компанії

17363
«Воля» хоче об’єднати свої регіональні дочірні компанії

Телекомунікаційна компанія «Воля» має намір об'єднати всі свої 19 регіональних дочірніх компаній під одним брендом. Про це повідомляє газета «Экономические известия» з посиланням на нового віце-президента компанії та директора з регіонального розвитку Еріка Франке.

 

«Моїм наступним кроком буде уніфікація діяльності компаній, котрі працюють у регіонах, для того щоб "Воля" виглядала як єдиний організм стосовно бренду, продуктів, організаційної структури, фінансової діяльності, обслуговування клієнтів та інших речей, які слід буде зробити, щоб вийшла одна компанія у 20 містах. Наприкінці 2010 року ми плануємо впорядкувати найочевидніші частини інтеграці. До цього часу ви побачите "Волю" як єдину національну компанію», - повідомив пан Франке газеті.

 

Нині, крім Києва, «Воля» присутня ще в 19 містах, серед яких Львів, Алчевськ, Чернівці, Полтава, Харків, Вінниця, Севастополь, Рівне та інші. У кожному регіоні є своє регіональне підприємство, яке є окремою юридичною особою. Загалом компанія «Воля» надає послуги понад 1,5 млн абонентів по всій Україні, серед них понад 370 тис. - абоненти широкосмугового доступу, близько 500 тис. - абоненти послуги доступу до телевізійних програм у цифровому форматі і понад 1 млн - абоненти послуги доступу до телевізійних програм в аналоговому форматі.

 

Сама компанія у свою чергу належить міжнародній інвестиційній компанії SigmaBleyzer і фонду Providence Equity Partners.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17363
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
антиволя
5267 дн. тому
Компания Воля - сборище мошенников и жуликов, которые постоянно обманывают своих клиентов и просто порядочных людей.
to Prodaeva
5267 дн. тому
А вы уверены, что года достаточно? :) Вы можете поделиться опытом, когда за год компания национального масштаба приводила все свои региональные предприятия к единому уровню? Уже много сделано за прошедший год. Это серьезные и масштабные изменения - как бизнес-процессов, так и вообще восприятия региональных менеджеров. Потому работы хватит .
Prodaeva
5267 дн. тому
:))) "Я снова хочу в Париж". - "Ты там уже был?" - "Нет. Я уже когда-то хотел". Они ж еще год назад говорили, что будут это делать...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду