detector.media
26.11.2009 14:21
«Воля» хоче об’єднати свої регіональні дочірні компанії

Телекомунікаційна компанія «Воля» має намір об'єднати всі свої 19 регіональних дочірніх компаній під одним брендом. Про це повідомляє газета «Экономические известия» з посиланням на нового віце-президента компанії та директора з регіонального розвитку Еріка Франке.

 

«Моїм наступним кроком буде уніфікація діяльності компаній, котрі працюють у регіонах, для того щоб "Воля" виглядала як єдиний організм стосовно бренду, продуктів, організаційної структури, фінансової діяльності, обслуговування клієнтів та інших речей, які слід буде зробити, щоб вийшла одна компанія у 20 містах. Наприкінці 2010 року ми плануємо впорядкувати найочевидніші частини інтеграці. До цього часу ви побачите "Волю" як єдину національну компанію», - повідомив пан Франке газеті.

 

Нині, крім Києва, «Воля» присутня ще в 19 містах, серед яких Львів, Алчевськ, Чернівці, Полтава, Харків, Вінниця, Севастополь, Рівне та інші. У кожному регіоні є своє регіональне підприємство, яке є окремою юридичною особою. Загалом компанія «Воля» надає послуги понад 1,5 млн абонентів по всій Україні, серед них понад 370 тис. - абоненти широкосмугового доступу, близько 500 тис. - абоненти послуги доступу до телевізійних програм у цифровому форматі і понад 1 млн - абоненти послуги доступу до телевізійних програм в аналоговому форматі.

 

Сама компанія у свою чергу належить міжнародній інвестиційній компанії SigmaBleyzer і фонду Providence Equity Partners.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY