Юрій Макаров та Світлана Орловська вестимуть програму «Золота булава» на Першому

6 Листопада 2009
24542
6 Листопада 2009
17:53

Юрій Макаров та Світлана Орловська вестимуть програму «Золота булава» на Першому

24542
Юрій Макаров та Світлана Орловська вестимуть програму «Золота булава» на Першому

Нове політичне ток-шоу на Першому національному - «Золота булава», - яке стартує 15 листопада, вестимуть Юрій Макаров та Світлана Орловська. Про це «Детектор медіа» стало відомо з джерел на каналі.

 

Юрій Макаров підтвердив цю інформацію ТК, зазначивши, що він має намір поєднувати роботу в програмах «Культурний фронт» та «Золота булава». «Цей проект тимчасовий, а "Культурний фронт" буде настільки довгим, наскільки вистачить бюджету НТКУ», - сказав Юрій Макаров.

 

Програма «Золота булава» йтиме у прямому ефірі у вечірньому праймі неділі.  Шеф-редактором ток-шоу є Марина Бондаренко, ведуча програми «Книга.UA», директор ТВО суспільно-політичних програм.

 

Світлана Орловська працює ведучою на радіо «Ера», раніше була телеведучою на однойменному каналі.

 

Нове ток-шоу триватиме протягом двох годин. Програма виробляється на спонсорські кошти.

 

Нагадаємо, що, за словами президента НТКУ Василя Ілащука, гостями програми будуть політики світового рівня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24542
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Trend
5267 дн. тому
2птиц - У Орлова дочку зовут не Светлана, и ее фамилия - Орлова, а не Орловская.
птиц
5268 дн. тому
Ну зачем Орлов везде свою дочку сует?
ttux
5275 дн. тому
Програму про економіку назвемо «Підрахуймо ретельно». Про енергоощадні перспективи використання сміття – «Золоті джерела». Про енергетику – «Сила без народу». Програму про креативнків треба назвати «Чарівний розум». І, нарешті, стосовно впливу мас-медіа на суспільну свідомість – «Золотою булавою по лобі нації».
глядачка
5277 дн. тому
є дві речі, за якими можна на раз упізнати програму більшості державних ТРК: "картинка" та назва проекту. я розумію, що "без верби й калини нема України...", але набридло. думаю, ущербність назви (добре, якщо тільки назви), усвідомлюють і ті, хто за цей проект узявся
8-)
5277 дн. тому
Креатив ше той.. Програму про моду мабуть назвуть "Шаровари вихідного дня", а підсумкову програму - "Козацькі забави". Як там у Врунгеля: "Якшо капітан Вася, то тре дякувати Богу, шо яхта на плаву тримається". А про програму реально ні слова. При цьому 15 числа треба буде вже людей запрошувати. Може народ чуть не розуміє як політичні штаби працюють під час виборчої кампанії, або піар на дві ноги кульгає, або Ілащук думає, що політики при фразі "Перший національний" ломануться в ефір брати рейтинги на рівні Ліги Чемпіонів.. Коротше, дурний, непрофесійний підхід.
mikle
5277 дн. тому
Чому шароварщина?! Президентство в даному випадку ї є "золота булава"!
глядачка
5277 дн. тому
золота булава... піпєц! коли ця шароварщина скінчиться?
Саша
5277 дн. тому
А проект про шо?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду