Олександр Пилипенко: «Проект має сам заробляти собі гроші»

3 Листопада 2009
18017
3 Листопада 2009
14:30

Олександр Пилипенко: «Проект має сам заробляти собі гроші»

18017
Олександр Пилипенко: «Проект має сам заробляти собі гроші»

Віце-президент консорціуму «Індустріальна група» (власник щоденної ділової газети «Экономические известия») Олександр Пилипенко прокоментував ТК ситуацію у виданні. На його переконання, «інвестори мають проінвестувати проект, а далі він сам повинен заробляти собі гроші».

 

Після цього пан Пилипенко поклав слухавку, тож уточнити, якими будуть подальші кроки власника щодо заборгованості із заробітної платні та проекту в цілому, ТК не вдалося.

 

Нагадаємо, 3 листопада черговий номер газети не вийшов через страйк колективу. З редакцією не повністю розрахувалися за серпень, ще не починали виплачувати зарплату за вересень і жовтень.

 

За інформацією ТК, наразі журналісти ЭИ готують матеріали в номер. Тож 4 листопада газета, імовірно, вийде.

 

Нагадаємо, «Экономические известия» - це перша щоденна ділова газета в Україні. Виходить з весни 2004 року. 2006 року власником видання стала Індустріальна група, придбавши контрольний пакет однойменного видавництва у структур Сергія Тігіпка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18017
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тимчасовий
5293 дн. тому
Г.Б. правий/права. Яке їхало, таке й здибало. Тому нехай звільняють ринок від сміття, може якийсь більш підготовлений і фаховий інвестор зайде на цей ринок.
Инвестор
5295 дн. тому
Продадим украденный у Свирка домен и рассчитаемся с людьми !!! Ждите...
Сочувствующий
5295 дн. тому
Проект должен зарабатывать деньги... Гениальная мысль. А когда инвестор бизнес-план читал чем-то думали? Ежу же было понятно, что ЭИ зарабатывать деньги в ближайшей перспективе зарабатывать не будет. И когда Тарута покупал их он это, я думаю, прекрасно понимал. А люди работают, а то, что денег он не приносит - это просчеты инвестора и руководства холдинга. Люди продают свой труд и должны получать зп. А если это инвестору не надо, то надо закрывать проект закрывать и не морочить голову людям.
Макс Рубин
5295 дн. тому
Мышки плакали, кололись, но продолжали есть кактус. Все новости, касающиеся ЭИ и дивного ходинга МИГ связаны с трудовыми конфликтами, или с невыплатами зарплат. Людям не надоело работать бесплатно вообще?
Г.Б.
5295 дн. тому
Можно кивать на кризис, на неразвитое общество, на другие обстоятельства... Причина в средненьком уровне журналистов и журналистики. Без джинсы не представляют себе существование. Такая пошла ущербная медиа поросль. Чтобы в редакциях работать талантам - нужно талантов нанимать на работу. Кто наниматели? Кто отделяет полуграмотных приспособленцев от достойных? БЫДЛО С БАБКАМИ НА КАРМАНЕ! Большое гов-о всегда обставляет себя малыми кучками дерьма, чтобы собственная вонь не так была заметна. Так было не всегда. И эта вонь на манеже медиа цирка когда-нибудь кончится.
Bogda
5295 дн. тому
Ну, все тада понятно. Таруте надолео бабло вклдаывать в неизвестно во что. Кажись реально решили закрывать все.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду