Газета «Экономические известия» оновила сайт і запускає блоги та комікси-слайди

17 Вересня 2009
21840
17 Вересня 2009
16:43

Газета «Экономические известия» оновила сайт і запускає блоги та комікси-слайди

21840
Газета «Экономические известия» оновила сайт і запускає блоги та комікси-слайди

Газета «Экономические известия» оновила сайт eizvestia.com, повідомляє «Моніторинг ЗМІ». За словами головного редактора видання Олександра Бердинських, технічна необхідність запуску нової версії виникла давно. Нині сайт став динамічнішим.

 

Головна функція сайту - бути дзеркалом газети. «Його головне завдання - просування власного контенту за допомогою електронного каналу комунікації, а не "агрегування" чужих новин», - цитує «Моніторинг ЗМІ» пана Бердинських.

 

Він відзначив, що на сайті з'явилася стрічка новин, а також триває робота над розділом «Блоги». Запуску відео- та аудіо-підкастів поки не планується. «Єдине, що ми плануємо спробувати себе в жанрі коміксів. Швидше за все, вони будуть у вигляді слайдів», - додав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21840
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Эксперт
5336 дн. тому
Хорошо было бы еще запустить писсуары в мужском туалете.
kdsnfkwd
5336 дн. тому
дизайн ничего не меняет. нельзя в интернете просто утром вывалить все в онлайн и забыть об этом. вот потому и постоянно 50 место в рейтинге
Юрий Свирко
5337 дн. тому
перший комікс вже сьогодні на першій шпальті http://prweb.com.ua/blog/1268.html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду