Мін’юст зареєстрував газету «Статус+Прайс-листи», журнал «Овочі та фрукти» і перереєстрував «Экономические известия» та LQ

27 Січня 2009
11682
27 Січня 2009
17:05

Мін’юст зареєстрував газету «Статус+Прайс-листи», журнал «Овочі та фрукти» і перереєстрував «Экономические известия» та LQ

11682
Мін’юст зареєстрував газету «Статус+Прайс-листи», журнал «Овочі та фрукти» і перереєстрував «Экономические известия» та LQ
29 грудня Міністерство юстиції України зареєструвало 11 видань: газети «АгроМаркет» і «Газета “Пропозиція”», журнали «Наше птахівництво», The Ukrainian Farmer, «Овочі та фрукти» («Овощи и фрукты»), «Всесвіт соціальної психіатрії, медичної психології та психосоматичної медицини», «Заставне майно» («Залоговое имущество»), «Юний винахідник+підприємець», збірники «Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління», «Наукові записки природного заповідника “Мис Мартьян”» («Научные записки природного заповедника “Мыс Мартьян”»), «Збірник рефератів фахових видань МОН України». Перереєстровані були 3 видання: журнали «Образотворче мистецтво», «Віваче» («Виваче», Vivace) і «Зовнішні справи». 
 
З початку нового року Мін’юст зареєстрував 14 видань та перереєстрував 5 видань. Зокрема, накази про реєстрацію видано стосовно дайджесту «Техно дайджест Україна», журналів «Практичне законодавство для сільської ради», «Ангелы жизни», eQuality, «Резюме торговца соискателя производителя», The Lawyer, «Профілактична та дитяча стоматологія» і «Буріння» («Бурение») та газет «Леополіс» (Leopolis), «Разом проти СНІДу», «Газета Сорока», «Статус+Прайс-листи» («Статус+Прайс-листы»), «Інформаційно-розважальна газета “Інфо експрес” («Информационно-развлекательная газета “Инфо экспресс”», Informative Entertainment Newspaper “Info Express”») і «Психолог дошкілля». 
 
Перереєстровані були газета-додаток до «Газети по-українськи» «Телегазета по-українськи», газета «Економічні відомості щоденна газета» («Экономические известия ежедневная газета»), журнали «Математичні машини і системи», «Ель К’ю» («Эль Кью», LQ) й «Ательє». 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11682
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5577 дн. тому
Газета Сорока. {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду