«Экономические известия» та «Эксперт» збільшать обсяг

21 Вересня 2009
18320
21 Вересня 2009
14:52

«Экономические известия» та «Эксперт» збільшать обсяг

18320
«Экономические известия» та «Эксперт» збільшать обсяг

Газета «Экономические известия» та журнал «Эксперт» збільшують кількість шпальт. За словами головного редактора «Эксперта» Андрія Блінова, тижневику додають третину обсягу – з 48 шпальт він переходить на 64. Починаючи з наступного номеру видання виходитиме в такому обсязі регулярно.

 

Понеділковий номер «Экономических известий» з жовтня виходитиме на 12 шпальтах замість восьми. Як повідомив ТК головний редактор газети Олександр Бердинських, збільшення відбудеться за рахунок глянцевої вкладки.

 

«Эксперт» використає додатковий обсяг передусім для розвитку тематичних розділів «Компанії та ринки» й «Економіка та фінанси». «Восени збільшується активність майже в усіх сферах. З'являється більше подій, новин, тем. Тому нові шпальти розподіляться між усіма тематиками, але акцент ми традиційно  робимо саме на ці два відділи», – зазначив пан Блінов. За словами Олександра Бердинських, глянцеву вкладку в «Экономических известиях» віддадуть тематичним добіркам.

 

«Экономические известия» – щоденна ділова газета. «Эксперт» – діловий тижневик. Обидва видання входять до «Медіа інвест груп».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18320
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
blanket
5332 дн. тому
Да, Эксперт ожил. Думала, помрет. Но материалов убойных и прорывных пока мало. Хотя аналитике респект, правда, это очевидно с таким главредом. А вот с сайтом что-то совсем плохо стало. Забили или редполитика такая?
Эксперт
5332 дн. тому
Да, нам редактор объявил, что на этой неделе снова 64 полосы. Это очевидно, потому что рекламы стало в три раза больше и в целом журнал читают. А в номер всё написанное сразу и не попадает. Жаль, на зарплате пока это никак не сказалось. Даже сократили в августе - но никого не увольняли.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду