«Экономические известия» витратили на власне промо 2,13 млн доларів

27 Квітня 2009
5604
27 Квітня 2009
12:17

«Экономические известия» витратили на власне промо 2,13 млн доларів

5604
«Экономические известия» витратили на власне промо 2,13 млн доларів

З початку 2009 року газета «Экономические известия» провела промо-кампанію «Будь у курсі!» на різних рекламних носіях загальною вартістю 2,13 млн доларів. Про це повідомляє прес-служба видання.

 

Телевізійна кампанія вартістю 1,28 млн доларів пройшла на телеканалах СТБ, Новий, Перший канал, «24», 5 канал і ТРК «Київ». Радійна - вартістю 0,35 млн доларів - на станціях «Ера ФМ», «Хіт ФМ», «Русское радио Украина», «Народное радио», Kiss FM, «Просто радио» і «Гала радио». Концепція рекламних роликів була розроблена редакцією спільно з агенцією «ЮМ студія».

 

Складовою промо-кампанії також стало розміщення рекламних повідомлень на зовнішніх і нестандартних носіях. Візуалізації слогану «Будь у курсі!» досягли за рахунок компонування реального номера газети і навігаційного обладнання. Приміром, був використаний компас, на градусну шкалу якого нанесені графічні символи гривні, долара, рубля і євро. Загальна вартість зовнішньої рекламної кампанії в найбільших містах України становила 0,46 млн доларів.

 

Окрім прямої реклами, «Экономические известия» просувалися за допомогою інформаційного спонсорства міжнародного фестивалю документального кіно про права людини, концерту співака Ґару, конкурсу журналістів «ПРЕССзвание» та засідання правління Української спілки промисловців і підприємців.

 

«Экономические известия» - щоденна ділова газета із заявленим накладом 30 тис. примірників. Входить до складу холдингу «Медіа інвест груп», який також видає журнали «Эксперт Украина», «Статус. Экономические известия», LQ, володіє «Українським бізнес-порталом».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5604
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Интересуюсь
5480 дн. тому
Недавно ЭкономИзвестия объявили, что их прибыль за прошлый год более 2 млн. грн. В то же время Коммерсант объявляет собственные убытки за тот же период - свыше 5 млн. грн. Рекламы в Коммерсанте в 5-10 раз больше, чем в ЭИ. Объясните, как такое может быть?
Prof
5480 дн. тому
...то есть, кураторы в корпорации совместно с менеджментом издания смогли даже в это непростое время спилить через маркетинговый бюджет, всего за 3 мес. аж 2,13 млн. зелени. Маладцы !
Антон
5480 дн. тому
Забыли указать: зарплату урезали на 40%. У кого до декабря была 5 тыс. гривен, сейчас 3 с копейками.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду