detector.media
30.10.2009 18:30
Холдинг «Главред-медіа» очолив Олександр Ситник, а журнал «Главред» - Діана Дуцик

Генеральним директором холдингу «Главред-медіа» 28 жовтня був призначений Олександр Ситник. Сьогодні його представили колективу. До цього пан Ситник працював генеральним директором оператора зовнішньої реклами ТОВ «Довіра аутдор». Раніше після розділу компанії «Гравіс» («Сіті» та «Кіно») і звільнення Онно Зонневельда він очолював ТОВ «Гравіс» (канал «Сіті»).

 

«Переді мною поставлено завдання насамперед комерційного розвитку структури, а також збереження тих традицій, які були в структурі. Найголовніше, щоб холдинг працював як холдинг - єдиним цілим», - розповів пан Ситник ТК про завдання на новій посаді.

 

Також він повідомив ТК, що головним редактором журналу «Главред» призначено заступника директора Могилянської школи журналістики Діану Дуцик. «Більше нових призначень немає і поки не планується», - додав Олександр Ситник.

 

Нагадаємо, що посада генерального директора холдингу «Главред-медіа» була вакантна після призначення Олега Наливайка в.о. голови Державного комітету телебачення та радіомовлення 9 вересня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY