Держкомтелерадіо очолить Олег Наливайко

9 Вересня 2009
21310
9 Вересня 2009
16:25

Держкомтелерадіо очолить Олег Наливайко

21310
Держкомтелерадіо очолить Олег Наливайко

На засіданні Кабінету Міністрів України 9 вересня 2009 року прийнято рішення про призначення генерального директора холдингу «Главред-медіа» Олега Наливайка першим заступником – виконуючим обов'язки голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. «Детектор медіа» про це стало відомо з поінформованих джерел у Кабміні.

 

Нагадаємо, в червні Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді постанову про призначення голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. Кабмін пропонує призначити на цей пост Олега Наливайка.

 

Але оскільки парламент ніяк не може почати працювати і розгляд цього питання постійно відкладається, уряд вирішив призначити нового виконуючого обов'язки голови Держкомтелерадіо своїм розпорядженням.

 

Крім того, ТК вже зазначала, що кандидатура Олега Наливайка, генерального директора холдингу «Главред-медіа», «влаштовує і коаліцію, і опозицію».

 

Нагадаємо, після звільнення народного депутата Едуарда Прутніка у травні 2008 року посада голови Держкомтелерадіо є вакантною. До сьогоднішнього дня обов'язки голови комітету виконував перший заступник голови Анатолій Мураховський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21310
Читайте також
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду