Страйк на ТОНІСі закінчився. Страйкарів не звільнятимуть

2 Вересня 2009
11105
2 Вересня 2009
17:02

Страйк на ТОНІСі закінчився. Страйкарів не звільнятимуть

11105
Страйк на ТОНІСі закінчився. Страйкарів не звільнятимуть

Страйк на телеканалі ТОНІС закінчився. Тривав він протягом кількох годин. Після його початку керівництво скликало екстрену нараду із творчим колективом. Про це ТК повідомив кореспондент відділу новин Андрій Лащ.

 

На переговорах із журналістами голова правління телеканалу ТОНІС Дмитро Тузов запевнив журналістів, що до кінця тижня виплатить увесь борг із заробітної платні.

 

«Страйк дав позитивні результати. Залишилось лише 10 людей, котрим телеканал ще винен гроші за роботу. Сьогодні новини вийдуть у звичному режимі», - сказав пан Лащ.

 

Генерального продюсера телеканалу ТОНІС Юрія Нікітіна на нараді із колективом не було. За словами страйкарів, він наполягав на звільненні «бунтівників», однак Дмитро Тузов та головний редактор новин Ірина Король протидіяли цьому рішенню та відстояли колектив.

 

Нагадаємо, що 31 серпня журналісти телеканалу ТОНІС оголосили про те, що з 2 вересня готові розпочати страйк через заборгованість із зарплатні за кілька місяців. 1 вересня про намір приєднатися до відділу новин заявили виробничий відділ та ефірна служба.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11105
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Осведомленный
5354 дн. тому
Ну да, теперь Никитин до приезда инвестора будет говорить что угодно. Тузов сделал все что надо, потому как ситуацию разруливать поручили ему. А Никитин банально испугался. Теперь ждет-с пока инвестор явится, чтобы Тузова перед ним обгадить. Почему, интересно, Никитин с коллективом не встречался? А где обещанные рейтинги? Что-то народ никак не ломанулся любоваться на юриных девочек и мальчиков.Все три никитинских проекта - полная туфта.Если он своим людям з/п выплачивал из тех денег, что его давние партнеры рекламку дали под его девчат, то пусть работает продакшн и не лезет в продюссирование всего канала.
знающий
5354 дн. тому
"За словами страйкарів, він наполягав на звільненні «бунтівників»" - пусть назовется тот человек, кто говорил, что Никитин настаивал увольнять забастовщиков. Это полнейшая дезинформация закинута, чтобы сделать из Тузова Дартаньяна, а Никитина показать извергом. Я общался с Никитиным - не в его интересах увольнять людей сейчас, уж поверьте.
Андрей
5355 дн. тому
Епрст, а. Уволить бунтарей. Тож мне Юрий "Грозный". Продюсер всея Украинской ПОПСЫ. Тонис был классным каналом, когда он появился в луганском эфире (около полутора лет назад) плясал от радости, его "24 часа" всегда признавались самыми объективными. А сейчас... Зарядка с АРМИЕй. Кино с Дашей Астафьевой. А далее что? Доброе утро с Авиатором и Спокойной ночи с неАнгелами? Ужость. Нехай он ищет девушек лет 20-25 с пышными формами и хреновым голосом для очередной группы, клипы которой будут без перестанку крутить на М1 *vgneve*
pofig
5355 дн. тому
Выплачивают только белую зарплату, по 500 грн в месяц. Когда будут вылачены все деньги?
nina
5355 дн. тому
Никитин должен заниматься своим делом , продюсировать девочек его любимого возраста 22, а канал ему не по зубам. Тонис был информационно познавательным, а теперь… Новые проекты это даже не смешно. Теперь и под Тонис ребенка возле телевизора не оставишь? Одна «сказочка» чего стоит толи для пап-извращенцев, толи неизвестно.
Коко
5355 дн. тому
Нікітін справжній поц! Він звик до людей ставитися як до маріонеток!!!! Думає шо йому усє должни!!! Хай Ірі Білик зарплату не платить - генпродюсер ТВ великий....
77
5356 дн. тому
А може звільнити Нікітіна з усім бардєлем? Дивись ще й канал оживе...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду