У Дніпропетровську вчинили замах на директора «Приват ТБ Дніпро»

27 Жовтня 2009
14265
27 Жовтня 2009
10:49

У Дніпропетровську вчинили замах на директора «Приват ТБ Дніпро»

14265
У Дніпропетровську вчинили замах на директора «Приват ТБ Дніпро»

Напередодні, 26 жовтня, невідомі вчинили замах на життя директора дніпропетровської телекомпанії «Приват ТБ Дніпро» (9 канал) Кирила Данилова. Про це повідомляє Korrespondent.net.

 

У понеділок о 20:30 пан Данилов вийшов із офісу телеканалу, що на вулиці Набережна Леніна, і сів у авто, за кермом якого був журналіст телеканалу. Машина рушила та від'їхала на 30 метрів. Поблизу кафе «Капоне Бар»  невідомий чоловік підбіг до машини і впритул розстріляв сидіння пасажира.  

 

Внаслідок пострілів пошкоджено шибки правих передніх і задніх дверцят. Пан Данилов та журналіст не постраждали.

 

За фактом нападу відкрили кримінальну справу за частиною 4 296 статті КК України - «Хуліганство, скоєне із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень».

 

За інформацією, яку  надали «Детектор медіа» у Головному Управлінні МВС України  в Дніпропетровській  області, слідство відпрацьовує кілька версій, зокрема, побутову та пов'язану із професійною діяльністю. Вживаються заходи до встановлення та затримання зловмисника, вилучення знаряддя злочину. 

 

Телекомпанія «Приват ТБ Дніпро» підпорядкована групі «Приват» бізнесмена Ігоря Коломойського.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Korrespondent.net

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14265
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду