На Мирославу Свистович планується замах

25 Квітня 2006
13201
25 Квітня 2006
11:13

На Мирославу Свистович планується замах

13201
На Мирославу Свистович планується замах

Як повідомляє "Maidan.org.ua", таку інформацію їм надав по телефону один з членів команди опонентів Мирослави Свистович, який, не зважаючи на свій специфічний сленг, не сприймає такі методи своїх роботодавців. Ось дослівна цитата: "Бондар з Бабицьким хочуть її грохнути".

Мирослава Свистович - керівник Ірпінського виборчого штабу "Нашої України" (2002 рік) та штабу Віктора Ющенка (2004 рік), яка відмовилася балотуватися на посаду Ірпінського міського голови від блоку "Наша Україна" через засилля в місцевій організації НСНУ чиновників старої влади. Створивши місцевий виборчий блок "За чесну владу", вона, не маючи ні фінансової, ні політичної підтримки згори, виграла вибори, однак їх результати і досі офіційно не проглошені.

Як повідомляє "Майдан", бізнесмен Олег Бондар - кандидат на посаду Ірпінського міського голови, який за підтримки блоку "Наша Україна" зайняв друге місце на виборах і тепер намагається шляхом підкупу, тиску та шантажу змусити суд та територіальну виборчу комісію визнати вибори недійсними по двох дільницях, щоб під час переголосування добитися у будь-який спосіб її зняття з реєстрації.

"Майдан" переконує, що бізнесмен Василь Бабицький - кандидат на посаду Ірпінського міського голови від Конгресу українських націоналістів, який посів восьме місце, однак спільно з О. Бондарем та старою владою працює на те, щоб не допустити М. Свистович до посади мера, оскільки вона відмовилася сприяти його бізнесу, повідомивши, що для всіх підприємців в регіоні будуть створені рівні умови без хабарів та "відкатів", а переможець визначатиметься на відкритих і широко розрекламованих тендерах з максимальним залученням учасників. Очевидно, що О. Бондар запропонував В. Бабицьому кращі умови.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
org,ua"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13201
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду