БЮТ відкликає позов про заборону антиреклами Юлії Тимошенко

6 Жовтня 2009
23798
6 Жовтня 2009
13:09

БЮТ відкликає позов про заборону антиреклами Юлії Тимошенко

23798
БЮТ відкликає позов про заборону антиреклами Юлії Тимошенко

БЮТ вирішив відкликати позов про заборону антиреклами прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це заявив Микола Томенко у програмі «Свобода слова» на ICTV, повідомляє Korrespondent.net.

 

Як розповів заступник голови Верховної Ради, народний депутат від БЮТ Микола Томенко, позов про заборону недобросовісної реклами щодо діяльності пані Тимошенко відкличуть з Печерського районного суду Києва.

 

Він зазначив, що претензія була спробою привернути увагу до наповнення ефірів негативною інформацією та перетворити президентську передвиборну кампанію на політичні «розбірки».

 

«Ідеально було б вирішити цю проблему до початку виборчої кампанії, але на жаль, це не вдалося», - сказав він.

 

Нагадаємо, 24 вересня Печерський районний суд Києва заборонив медіа та особисто громадянину Петру Підлубному поширювати недобросовісну рекламу про прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко за позовом Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина». Прецедент - вихід на центральних телеканалах відеоролика, який «дискредитує главу уряду в очах суспільства». Судову ухвалу оскаржили, зокрема,  Партія регіонів та Українська Гельсінська спілка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23798
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5320 дн. тому
угс зовсям збідніла, що має таких недолугих юристів
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду