detector.media
06.10.2009 13:09
БЮТ відкликає позов про заборону антиреклами Юлії Тимошенко

БЮТ вирішив відкликати позов про заборону антиреклами прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це заявив Микола Томенко у програмі «Свобода слова» на ICTV, повідомляє Korrespondent.net.

 

Як розповів заступник голови Верховної Ради, народний депутат від БЮТ Микола Томенко, позов про заборону недобросовісної реклами щодо діяльності пані Тимошенко відкличуть з Печерського районного суду Києва.

 

Він зазначив, що претензія була спробою привернути увагу до наповнення ефірів негативною інформацією та перетворити президентську передвиборну кампанію на політичні «розбірки».

 

«Ідеально було б вирішити цю проблему до початку виборчої кампанії, але на жаль, це не вдалося», - сказав він.

 

Нагадаємо, 24 вересня Печерський районний суд Києва заборонив медіа та особисто громадянину Петру Підлубному поширювати недобросовісну рекламу про прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко за позовом Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина». Прецедент - вихід на центральних телеканалах відеоролика, який «дискредитує главу уряду в очах суспільства». Судову ухвалу оскаржили, зокрема,  Партія регіонів та Українська Гельсінська спілка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY