Леонід Черновецький заборонив запитання на білбордах

12 Жовтня 2009
13710
12 Жовтня 2009
12:35

Леонід Черновецький заборонив запитання на білбордах

13710
Леонід Черновецький заборонив запитання на білбордах

Мер Києва Леонід Черновецький заборонив операторам зовнішньої реклами розміщувати в Києві білборди із запитаннями до політиків. Про це заявляють представники політичної партії «Єдиний центр», повідомляє «Новинар».

 

Рекламні постери є складовою кампанії ЄЦ «Запитай кандидата». Вони містять звернення до Президента, прем'єр-міністра та представників політичного істеблішменту: «Запитай Тимошенко: чому вона не виконала своїх обіцянок?», «Запитай Ющенка: коли він буде звітувати перед народом?», «Запитай Януковича: разом чи Схід і Захід?», «Запитай Яценюка: з ким він буде рятувати країну?», «Запитай Литвина: що потрібно країні крім нього?».

 

 

 

«Сьогодні по всій Україні розміщені такі борди із питаннями до основних кандидатів у Президенти. Такі борди також повинні були бути розміщені і в місті Києві, але київська влада самовільно заборонила операторам розміщувати ці борди», - каже голова «Єдиного центру» Ігор Кріль.

 

6 жовтня Блок Юлії Тимошенко відкликав з Печерського районного суду Києва позов про заборону недобросовісної реклами, що стосується діяльності прем'єр-міністра.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - novynar.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13710
Читайте також
16.10.2009 13:38
Артем Біденко, «Українська правда»
21 645
30.09.2009 15:02
Денис Денисенко, «Українська правда»
19 749
18.09.2009 13:16
Леся Шовкун, «Україна молода»
26 931
18.09.2009 10:35
Артем Біденко, «Українська правда»
30 116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду