Тимошенко вестиме блог особисто і без цензури

12 Жовтня 2009
15941
12 Жовтня 2009
19:11

Тимошенко вестиме блог особисто і без цензури

15941
Тимошенко вестиме блог особисто і без цензури

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко завела персональний блог. Про це повідомляє Korrespondent.net.

 

Заявлена мета ресурсу - спілкування з інтернет-аудиторією. «Я буду спілкуватися з вами, намагатимусь аналізувати ваші поради, вашу критику, зауваження», - пообіцяла пані Тимошенко.

 

У першому записі вона зазначила, що вестиме сторінку особисто і не застосовуватиме цензури. «Цензури на блозі не буде. Однак нецензурна лайка та коментарі, що не мають жодного відношення до обговорюваної теми, будуть безжально видалятися», - попередила прем'єр-міністр.

 

У щоденнику представлені такі рубрики, як «Друзі», «Особисте» та «Хвостаті». В останній можна ознайомитися зі світлинами Тигрюлі. Це тигреня пані Тимошенко особисто презентувала під час масового музичного заходу - фестивалю «Чорноморські ігри».

 

Раніше Печерський районний суд Києва  заборонив медіа публікувати недобросовісну рекламу про пані Тимошенко. 6 жовтня БЮТ відкликав цей позов.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15941
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Блогер
5310 дн. тому
Ну що ж, Юлія Володимирівна, поспілкуємося, якщо Ви справді сама будете спілкуватися.
Мониторинг
5311 дн. тому
Як кажуть на ТК - повідомлення з явними ознаками замовності
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду