Колесніков зізнався, що Шустер перед кожним ефіром буває в штабі Партії регіонів

29 Вересня 2009
27520
29 Вересня 2009
16:20

Колесніков зізнався, що Шустер перед кожним ефіром буває в штабі Партії регіонів

27520
Колесніков зізнався, що Шустер перед кожним ефіром буває в штабі Партії регіонів

Народний депутат Борис Колесніков підтвердив, що Савік Шустер напередодні виходу в ефір «Шустер live» 25 вересня приходив у штаб Партії регіонів. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Про це він повідомив журналістам у вівторок у Красноармійську Донецької області, - передає кореспондент «Острова».

 

«Савік буває (у штабі Партії регіонів ) напередодні кожної передачі, тому що він хоче одержати кращих спікерів», - сказав Колесніков, додавши, що ведучий перед ефіром буває у всіх штабах.

 

Колесніков відзначив, що зустрічався із Шустером 4-5 разів у житті.

 

«Коли на прохання ТРК «Україна» я перший раз з ним зустрівся влітку минулого року, було одне прохання - усе має бути «50 на 50». Ніяких плюсів, ніякої допомоги ні Партії регіонів, ні БЮТ, ні «Нашій Україні», узагалі нікому. Минулий сезон пройшов так. Є питання?» - запитав Колесніков.

 

Він відзначив, що коли обговорювався новий сезон, до Шустера було три прохання: «50 на 50, щоб висіли секундоміри, які б показували, скільки часу політикам дається на виступ, і щоб люди в студії мали можливість задавати питання».

 

Колесніков відзначив високий професіоналізм Шустера. Однак на його думку, взявшись вести спецпроект той «припуститися сценарної помилки».

 

«Не можна забувати, що є коаліція і є опозиція», - сказав депутат.

 

Як відомо, під час програми «Шустер live» з Юлією Тимошенко, відбувся конфлікт між ведучим і присутніми на ефірі членами опозиції (Ганна Герман, Микола Азаров, Ірина Акімова).

 

Опозиційні депутати дорікнули Савіку в непаритетному поділі ефірного часу між владою й опозицією.

 

Шустер, у свою чергу заявив, що члени опозиції прийшли без запрошення і не дають висловитися іншим учасникам бесіди.

 

«Українська правда», «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27520
Читайте також
30.09.2009 12:09
Валерий Зайцев
16 969
30.09.2009 10:39
Виктор Коновалов
, для «Детектор медіа»
30 291
29.09.2009 16:39
Тарас Березовець, «Українська правда»
49 703
29.09.2009 13:30
Василий Стоякин, «Украинская правда»
46 365
28.09.2009 11:43
Александр Михельсон, «Главред»
46 475
26.09.2009 11:43
Наталья Лигачева
43 873
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зашибись
5316 дн. тому
Зашибись изложение событий: "Опозиційні депутати дорікнули Савіку в непаритетному поділі ефірного часу між владою й опозицією. Шустер, у свою чергу заявив, що члени опозиції прийшли без запрошення і не дають висловитися іншим учасникам бесіди". И это ТК, которая во всем ищет признаки манипулирования общественным мнением? А че это нам, зрителям, приснилось, что ли, что в этом эфире Шустер был уличен во лжи и манипуляциях, и в том, что попытался стать слугой двух господ, да жопа треснула на 2 стульях сидеть?? Фууу, какое неизящное отбеливание "арбитра нации"...Самим не противно?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду