detector.media
29.09.2009 16:20
Колесніков зізнався, що Шустер перед кожним ефіром буває в штабі Партії регіонів

Народний депутат Борис Колесніков підтвердив, що Савік Шустер напередодні виходу в ефір «Шустер live» 25 вересня приходив у штаб Партії регіонів. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Про це він повідомив журналістам у вівторок у Красноармійську Донецької області, - передає кореспондент «Острова».

 

«Савік буває (у штабі Партії регіонів ) напередодні кожної передачі, тому що він хоче одержати кращих спікерів», - сказав Колесніков, додавши, що ведучий перед ефіром буває у всіх штабах.

 

Колесніков відзначив, що зустрічався із Шустером 4-5 разів у житті.

 

«Коли на прохання ТРК «Україна» я перший раз з ним зустрівся влітку минулого року, було одне прохання - усе має бути «50 на 50». Ніяких плюсів, ніякої допомоги ні Партії регіонів, ні БЮТ, ні «Нашій Україні», узагалі нікому. Минулий сезон пройшов так. Є питання?» - запитав Колесніков.

 

Він відзначив, що коли обговорювався новий сезон, до Шустера було три прохання: «50 на 50, щоб висіли секундоміри, які б показували, скільки часу політикам дається на виступ, і щоб люди в студії мали можливість задавати питання».

 

Колесніков відзначив високий професіоналізм Шустера. Однак на його думку, взявшись вести спецпроект той «припуститися сценарної помилки».

 

«Не можна забувати, що є коаліція і є опозиція», - сказав депутат.

 

Як відомо, під час програми «Шустер live» з Юлією Тимошенко, відбувся конфлікт між ведучим і присутніми на ефірі членами опозиції (Ганна Герман, Микола Азаров, Ірина Акімова).

 

Опозиційні депутати дорікнули Савіку в непаритетному поділі ефірного часу між владою й опозицією.

 

Шустер, у свою чергу заявив, що члени опозиції прийшли без запрошення і не дають висловитися іншим учасникам бесіди.

 

«Українська правда», «Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY