Великому каналові - «Велика політика»

22 Вересня 2009
43983
22 Вересня 2009
16:51

Великому каналові - «Велика політика»

43983
Великому каналові - «Велика політика»

Нове суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим», прем'єра якого відбудеться на «Інтері» цієї п'ятниці, 25 вересня, о 21:30, матиме достатньо гнучкий формат. Про це на прес-конференції в інформагентстві «Українські новини» заявив ведучий проекту Євгеній Кисельов. За його словами, структура кожного ефіру залежатиме від теми програми, кількості запрошених гостей і активності студійної аудиторії.

 

- Це можуть бути дебати сторін, розмова з одним з політиків першої величини, якому будуть опонувати представники інших політичних сил, чи експерти, або гості у студії, - сказав Євгеній Кисельов на презентації проекту. - Думаю, формат буде достатньо гнучким. Ми йтимемо за подіями і не вигадуватимемо вимучені теми, які не мають відношення до реального життя. Політика, особливо в Україні, - річ дуже мобільна, кожного дня відбувається щось нове.

 

За словами Євгенія Кисельова, заздалегідь запрошувати гостей у студію він також не збирається, а з приводу найближчого випуску порадив зачекати до ефіру:

 

- Давайте спочатку доживемо до п'ятниці. Я не люблю випуски у запису і взагалі нічого підготовленого заздалегідь. У моїй програмі має бути максимальна частка гостроти та імпровізації. Я сам звик продумувати усі нюанси програми і є не лише ведучим, а й автором програми.

 

Головне ноу-хау нового проекту - відсутність жорстких сценарних настанов, яких має дотримуватись ведучий. Пан Кисельов згадав, як одного разу йому довелося бути присутнім на політичному ток-шоу колеги і спостерігати, як максимально точно, літера за літерою, він дотримується написаного сценарію.

 

- Виходить, що у студії життя вирує само по собі, люди про щось говорять, сперечаються, виходять на цікаві конфліктні моменти, зав'язується дискусія, а ведучий на це абсолютно не реагує. Заздалегідь намічена структура для будь-якого телевізійного шоу - палиця про два кінці, тому що неможна ставати заручником певної схеми.

 

Щоб не «підганяти» живе обговорення гострих тем під єдиний шаблон, для «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» розробляються кілька типових сценаріїв, у рамках яких програма варіюватиметься від ефіру до ефіру.

 

- Формат кожного випуску залежить від події, від гостей, від залучення до дискусії аудиторії, яка також підбиратиметься відповідним чином: якщо тема програми пов'язана з конкретною сферою діяльності, плануємо запрошувати людей, які безпосередньо зайняті у цій сфері - наприклад, лікарів, військових. Що стосується гостей, то у студії може бути присутня навіть одна людина, яка через певні причини є головним героєм, ньюзмейкером тижня.

 

У програмі братимуть участь закордонні експерти, робитимуться включення з регіонів та з-за кордону.

 

- «Інтер» - потужна структура, було б неправильно знехтувати такими величезними технічними і творчими можливостями, які він пропонує, - впевнений гуру політичних ток-шоу.

 

На питання , наскільки принципово відрізнятиметься «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» від решти програм аналогічного напрямку на українському телебаченні, пан Кисельов зауважив, що у жанрі суспільно-політичного ток-шоу важко знайти щось «революційно нове».

 

- Я не буду стояти на голові чи носити темні окуляри зі стразами. Це достатньо консервативна програма, яка у силу свого прагнення до респектабельності, якщо завгодно, до скромної буржуазної чарівності, у чомусь буде схожа на інші ток-шоу. Ми хочемо зробити якісну передачу з вашим покірним слугою у ролі ведучого. Думаю, цього більш ніж достатньо для успіху.

 

Щодо рейтингових очікувань, то відповідь була лаконічною:

 

- Я не брався б за цю програму, якби не був упевнений у високих рейтингових показниках.

 

Продюсер «Інтера» Єгор Бенкендорф також покладає великі сподівання на співробітництво з Євгенієм Кисельовим:

 

- На «Інтері» має бути усе найкраще - мейджорське кіно, найкращі серіали, найкращий гумористичний проект «Вечірній квартал», а тепер і найкращих ведучий політичного ток-шоу. Він може говорити з українськими політиками на рівних, ставити гострі запитання, диктувати свою манеру ведення дискусії. Дуже сподіваємося, що завдяки знанням і досвіду допоможе нашим ведучим досягти такого ж рівня, а нашій програмі - залишитися головним телевізійним майданчиком країни для обговорення найбільш важливих суспільно-політичних проблем.

 

У проекту вже є свій сайт, де можна буде не лише дивитися он-лайн трансляцію програми, а й завдяки двом веб-камерам, встановленим у студії і так званій «курилці», спостерігати за усім тим, що відбувається у ній та «за лаштунками» під час перерв на рекламу.

 

«Інтер»

 

Фото - «Інтер»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Інтер»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
43983
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Mohyla K1
5331 дн. тому
A наймыты, які безпосередньо зайняті у цій передачi з покірним слугою у ролі ведучого. MANIPULATORAM STOP!!!Думаю, цього більш ніж достатньо... доживемо до п'ятниці... ZNOVU DURYTYMUT NAROD PID HASLAMY "YAKI VY TUPI UKRAINCI!"
Абырвалг
5331 дн. тому
Почему московские наймыты - Киселев Дима, Киселев Женя, Флярковский, Канавин Илья, Белянский Дима, Петров Вова - так всегда раздражаются, когда укр. журналисты задают им прямые вопросы? Может причина в том, что чувакам из Масквы есть что скрывать? А именно их миссии, заказчиков, размер бабла, откатов и взяток, привилегий и прочего? Какие скрытные эти заробитчане, эта 5 колонна!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду