detector.media
22.09.2009 16:51
Великому каналові - «Велика політика»
Великому каналові - «Велика політика»

Нове суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим», прем'єра якого відбудеться на «Інтері» цієї п'ятниці, 25 вересня, о 21:30, матиме достатньо гнучкий формат. Про це на прес-конференції в інформагентстві «Українські новини» заявив ведучий проекту Євгеній Кисельов. За його словами, структура кожного ефіру залежатиме від теми програми, кількості запрошених гостей і активності студійної аудиторії.

 

- Це можуть бути дебати сторін, розмова з одним з політиків першої величини, якому будуть опонувати представники інших політичних сил, чи експерти, або гості у студії, - сказав Євгеній Кисельов на презентації проекту. - Думаю, формат буде достатньо гнучким. Ми йтимемо за подіями і не вигадуватимемо вимучені теми, які не мають відношення до реального життя. Політика, особливо в Україні, - річ дуже мобільна, кожного дня відбувається щось нове.

 

За словами Євгенія Кисельова, заздалегідь запрошувати гостей у студію він також не збирається, а з приводу найближчого випуску порадив зачекати до ефіру:

 

- Давайте спочатку доживемо до п'ятниці. Я не люблю випуски у запису і взагалі нічого підготовленого заздалегідь. У моїй програмі має бути максимальна частка гостроти та імпровізації. Я сам звик продумувати усі нюанси програми і є не лише ведучим, а й автором програми.

 

Головне ноу-хау нового проекту - відсутність жорстких сценарних настанов, яких має дотримуватись ведучий. Пан Кисельов згадав, як одного разу йому довелося бути присутнім на політичному ток-шоу колеги і спостерігати, як максимально точно, літера за літерою, він дотримується написаного сценарію.

 

- Виходить, що у студії життя вирує само по собі, люди про щось говорять, сперечаються, виходять на цікаві конфліктні моменти, зав'язується дискусія, а ведучий на це абсолютно не реагує. Заздалегідь намічена структура для будь-якого телевізійного шоу - палиця про два кінці, тому що неможна ставати заручником певної схеми.

 

Щоб не «підганяти» живе обговорення гострих тем під єдиний шаблон, для «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» розробляються кілька типових сценаріїв, у рамках яких програма варіюватиметься від ефіру до ефіру.

 

- Формат кожного випуску залежить від події, від гостей, від залучення до дискусії аудиторії, яка також підбиратиметься відповідним чином: якщо тема програми пов'язана з конкретною сферою діяльності, плануємо запрошувати людей, які безпосередньо зайняті у цій сфері - наприклад, лікарів, військових. Що стосується гостей, то у студії може бути присутня навіть одна людина, яка через певні причини є головним героєм, ньюзмейкером тижня.

 

У програмі братимуть участь закордонні експерти, робитимуться включення з регіонів та з-за кордону.

 

- «Інтер» - потужна структура, було б неправильно знехтувати такими величезними технічними і творчими можливостями, які він пропонує, - впевнений гуру політичних ток-шоу.

 

На питання , наскільки принципово відрізнятиметься «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» від решти програм аналогічного напрямку на українському телебаченні, пан Кисельов зауважив, що у жанрі суспільно-політичного ток-шоу важко знайти щось «революційно нове».

 

- Я не буду стояти на голові чи носити темні окуляри зі стразами. Це достатньо консервативна програма, яка у силу свого прагнення до респектабельності, якщо завгодно, до скромної буржуазної чарівності, у чомусь буде схожа на інші ток-шоу. Ми хочемо зробити якісну передачу з вашим покірним слугою у ролі ведучого. Думаю, цього більш ніж достатньо для успіху.

 

Щодо рейтингових очікувань, то відповідь була лаконічною:

 

- Я не брався б за цю програму, якби не був упевнений у високих рейтингових показниках.

 

Продюсер «Інтера» Єгор Бенкендорф також покладає великі сподівання на співробітництво з Євгенієм Кисельовим:

 

- На «Інтері» має бути усе найкраще - мейджорське кіно, найкращі серіали, найкращий гумористичний проект «Вечірній квартал», а тепер і найкращих ведучий політичного ток-шоу. Він може говорити з українськими політиками на рівних, ставити гострі запитання, диктувати свою манеру ведення дискусії. Дуже сподіваємося, що завдяки знанням і досвіду допоможе нашим ведучим досягти такого ж рівня, а нашій програмі - залишитися головним телевізійним майданчиком країни для обговорення найбільш важливих суспільно-політичних проблем.

 

У проекту вже є свій сайт, де можна буде не лише дивитися он-лайн трансляцію програми, а й завдяки двом веб-камерам, встановленим у студії і так званій «курилці», спостерігати за усім тим, що відбувається у ній та «за лаштунками» під час перерв на рекламу.

 

«Інтер»

 

Фото - «Інтер»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY