У «Великій політиці» обговорять, чи покращаться взаємини України та Росії до виборів, а у Шустера будуть Литвин, Богословська та Корчинський (ОНОВЛЕНО)

9 Жовтня 2009
18262
9 Жовтня 2009
15:07

У «Великій політиці» обговорять, чи покращаться взаємини України та Росії до виборів, а у Шустера будуть Литвин, Богословська та Корчинський (ОНОВЛЕНО)

18262
У «Великій політиці» обговорять, чи покращаться взаємини України та Росії до виборів, а у Шустера будуть  Литвин, Богословська та Корчинський (ОНОВЛЕНО)

9 жовтня гостями програми «Велика політика з Євгеном  Кисельовим» на телеканалі «Інтер» стануть депутат Микола Азаров, заступник голови СБУ Василь Грицак, міністр юстиції Микола Онищук, заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Гості програми дискутуватимуть на теми: Корупція в законі. Чому бандити - досі не в тюрмах? Останній шанс. Чи покращаться взаємини України та Росії до президентських виборів? Вони працюють - над підвищенням соцстандартів. Депутати справді турбуються про громадян або ведуть передвиборчу компанію?

 

Початок програми о 21.30.

 

Анонсовані раніше народний депутат Арсеній Яценюк та віце-прем'єр у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорій Немиря не зможуть взяти участі в програмі.

 

У програмі «Шустер live» на ТРК «Україна» візьмуть участь спікер Володимир Литвин, голова партії «Русский блок» Олександр Свистунов та депутати Інна Богословська, Лілія Григорович, Тарас Стецьків, В'ячеслав Кириленко Давид Жванія, Олег Зарубінський, Олександр Єфремов, Ірина Бережна, Валерій Коновалюк, Володимир Яворівський, Наталя Королівська, Олексій Логвиненко, Євген Царьков. Також експертами у проекті виступлять лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський, публіцист Віталій Коротич. Також у програмі планується включення з Москви російського правозахисника та журналіста Олександра Подрабінека.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18262
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду