Тимошенко стане героєм «Шустер live» та «Свободи слова»

25 Вересня 2009
13846
25 Вересня 2009
08:41

Тимошенко стане героєм «Шустер live» та «Свободи слова»

13846
Тимошенко стане героєм «Шустер live» та «Свободи слова»

У програмі «Шустер live» гостем стане прем`єр-міністр Юлія Тимошенко. Початок ефіру о 21.30.

 

Імен гостей, запрошених до участі у прем`єрній програмі «Велика політика з Євгенієм Кисельовим», телеканал «Інтер» поки що не розголошує.  

 

Як повідомляла ТК, у п`ятницю й суботу також вийдуть в ефір спецвипуски «Свободи слова» на ICTV. Перша програма спецпроекту за участі Юлії Тимошенко транслюватиметься 25 вересня о 19.20, наступні випуски з Арсенієм Яценюком та Віктором Януковичем – 26 вересня відповідно о 13.00 та 14.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13846
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5326 дн. тому
Такий формат був) Але ці диктори були в курсі подій(так вважали глядачі), а от "хто такий Кисельов?" На це питання новому ведучому політичного шоу на Інтері прийдеться відповідати ще декілька ефірів) Але Куліков якось справився.. Кисельов теж справиться.. але вважати, що на першій в першому випуску мало кому відомий журналіст візьме великий рейтинг як мінімум непрофесійно;)
Ван
5328 дн. тому
Висновок, ви щось не дочитали:) Сана, пам’ятаємо, не турбуйтеся) Але люди у новинах Інтера більше диктори, ніж ведучі, хіба ні?
Сана
5328 дн. тому
Ван, Данилевич не тільки вів Свободу, а і Подробиці)
Висновок
5329 дн. тому
Хто б сумнівався, що після звільнення Безлюдної Тимошенко одразу, як коняка, ломанеться на "Інтер"! Вона так цього хотіла, так сварила той "Інтер", закликала його не дивитися... На жаль, Кисельов зіграє роль підставки для мікрофона, проте гарної респектабельної підставки...
Mohyla
5329 дн. тому
Savik 30 protiv Intera 12
Ван
5329 дн. тому
Саша, та яке там знають-не знають? Хтось знав ведучих Свободи на Інтері? А хіба були погані рейтинги? Просто багато людей традиційно дивляться Інтер, за звичкою, незалежно від якості програм. Хоча, звичайно, багато буде залежити від формату, але показники Великої політики все одно будуть вищими, ніж у Шустера!
Саша
5329 дн. тому
Та яка аналітика? Профі, ти чого? Кисельова в країні ніхто не знає толком, це тільки в Києві і то не всі.. а крім того - цікавіше подивитись як буде розпинатись Тимошенко))) 16:10
Профессионал
5329 дн. тому
Победит, разумеется, Киселев. А судя по коментам в Украине по-прежнему плохо с аналитикой
///
5329 дн. тому
20:12
Otar Dovzhenko
5329 дн. тому
Робимо ставки, панове! я думаю, 18:15 на користь Шустера (18+ 50тис+)
Саша
5329 дн. тому
Просто Кисельову немає кого кликати) І судячи по гостям - перший випуск Кисельова буде провальним)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду