Генеральним директором Дніпропетровської ОДТРК став Віктор Ожогін

22 Вересня 2009
23382
22 Вересня 2009
09:25

Генеральним директором Дніпропетровської ОДТРК став Віктор Ожогін

23382
Генеральним директором Дніпропетровської ОДТРК став Віктор Ожогін

Генеральним директором Дніпропетровської ОДТРК за поданням губернатора Віктора Бондаря став Віктор Ожогін. Про це він повідомив ТК.

 

За його словами, 1 вересня його було призначено виконувачем обов'язків, а 9 вересня Державний комітет телебачення та радіомовлення призначив його генеральним директором.

 

Раніше, 12 серпня Віктор Ожогін виграв в апеляційному суді справу про своє поновлення на посаді заступника гендиректора Дніпропетровської ОДТРК, звідки його звільнила близько двох років тому колишній керівник телерадіокомпанії Вікторія Шилова.

 

Віктор Ожогін сказав ТК, що його першочергове завдання - зробити канал державним, а не приватним. «Не каналом однієї особи, яка піарила себе протягом двох років в ефірі. Я не політик - я журналіст, тому моя справа допомогти людям нормально працювати, одержувати нормальну зарплатню, а не виплачувати борги, які залишилися після Шилової (близько 800 тисяч гривень)», - додав він.

 

За його словами, поки що він не має часу працювати в ефірі, як це робила Вікторія Шилова. «Але згодом іноді, можливо, буду вести якусь програму», - не виключає він.

 

Поки що жодних кадрових змін на телерадіокомпанії не відбулося. Але Віктор Ожогін обіцяє, що поступово люди Вікторії Шилової з каналу будуть звільнені.

 

Нагадаємо, що 24 липня Держкомтелерадіо звільнив Вікторію Шилову з посади генерального директора Дніпропетровської ОДТРК. Підставою для  звільнення стали конфлікти з місцевими органами влади, громадськістю, журналістськими колами та невиконання  умов контракту на виробництво та розповсюдження телерадіопрограм. Згодом також пояснили, що контракт з пані Шиловою розірвали через звернення Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Обов'язки керівника до призначення Віктора Ожогіна виконував заступник Володимир Федорів.

 

Тимчасом Вікторія Шилова оскаржує своє звільнення в суді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23382
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лола
5322 дн. тому
Ожогін нормальний мужик. Федорів також ніби нічим поганим не відзначився, колись працював власкором 5 каналу - поки там фігня не почалася. Може, щось і зроблять з цього каналу...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду