Екс-керівник Дніпропетровської ОДТРК Вікторія Шилова планує стати міністром інформації

21 Вересня 2009
15951
21 Вересня 2009
14:48

Екс-керівник Дніпропетровської ОДТРК Вікторія Шилова планує стати міністром інформації

15951
Екс-керівник Дніпропетровської ОДТРК Вікторія Шилова планує стати міністром інформації

Колишній керівник Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії Вікторія Шилова заявила, що планує стати «міністром інформації» і розпочати реорганізацію медійного простору, відповідно до якого 30% телеканалів лишаться приватними, а 70% стануть громадськими та суспільними, «які не контролюватимуть олігархи з потрійним громадянством».

 

Про це пані Шилова оголосила на прес-конференції в Києві. Раніше аналогічні прес-конференції пані Шилова проводила в Донецьку, Ужгороді, Сімферополі, Севастополі, Дніпропетровську, мала намір провести в Москві. Київський захід – уже восьмий.

 

Щодо прес-конференції в Москві, то пані Шилова сказала: захід не відбувся через те, що «не прийшов жоден журналіст».

 

Також Вікторія Шилова розповіла про голодування дніпропетровських журналістів у липні цього року та тиск на ДОТКРК, який, за її словами, чинить прем'єр-міністр Юлія Тимошенко. Причиною тиску на себе особисто й телекомпанію, якою вона керувала, пані Шилова назвала  викривальні сюжети про діяльність уряду та олігархів, пов'язаних із БЮТ.

 

Нагадаємо, що на початку вересня пані Шилова подала позов, у якому оскаржила наказ про своє звільнення. Втім, вона висловила переконання: після виборів її буде поновлено на посаді генерального директора ДОДТРК.

 

«Але навіть не для того, щоб працювати на каналі, а для того, щоб була справедливість», – підкреслила пані Шилова.

 

Нагадаємо, офіційно посади «міністр інформації» в Україні не існує. Натомість є посада голови Держтелерадіо, яке опікується державними телерадіокомпаніями, та голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яка провадить регуляторну діяльність у сфері медіа. На яку саме з цих посад претендує Вікторія Шилова, з'ясувати не вдалося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15951
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
asdfgh
5331 дн. тому
У Шиловой SENSORED. Это знают все. Даже во время учебы в университете Поплавского она вела себя неадыкватно, чем вызывала большую обеспокоенность у преподавательского состава. А то, что она страдает маниакальной манией величия, это неудивительно, врожденный психоз - надо просто срочно госпитализировать. Полностью поддерживаю коллектив ДОГТРК, в том, что отстранили эту маньячку от эфира. Если бы вовремя не вмешались правоохранительные органы, страшно представить, сколько дров она бы наломала. Виктория, оставь в покое коллектив ДОГТРК. Люди хотят заниматься творчеством, а не смотреть на истеричные выходки девушки на выданьи.
media
5332 дн. тому
Вже б однієї версії дотримувалась. НІбіто ж конфлікт почався з губернатором, який до БЮТ жодного дотику не мав. Щось у Шилової якісь психічні відхилення простежуються. А на "Прєдседатєля земного шара" воне ще не претендує?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду