Дмитро Харитонов зніме кіно для «1+1»

4 Вересня 2009
37948
4 Вересня 2009
15:27

Дмитро Харитонов зніме кіно для «1+1»

37948
Дмитро Харитонов зніме кіно для «1+1»

Продюсер Дмитро Харитонов розпочав зйомки прокатного фільму «Пізанська вежа». За словами пана Харитонова, вже існує попередня домовленість із телеканалом «1+1» про підтримку картини в прокаті та прем'єрний показ її на «Плюсах».

 

«Пізанська вежа» – це мелодрама за п'єсою відомого драматурга Надії Птушкіної. У головних ролях – російські актори Микола Фоменко та Альона Бабенко. Режисер картини – Юрій Кузьменко («Дальнобійники»). Зйомки відбуватимуться в Москві. Виробники – «Студія Дмитра Харитонова» та «AFL-продакшн».

 

Стрічку закінчать у листопаді цього року, у прокат вона має вийти взимку, а глядачі телеканалу «1+1» побачать її орієнтовно в лютому 2010-го.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37948
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
К
5348 дн. тому
Снимет все-таки режиссер - Юрий Кузьменко. Есть такая профессия.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду