Дмитро Харитонов повернувся до роботи кінопродюсера

16 Липня 2007
5123
16 Липня 2007
18:43

Дмитро Харитонов повернувся до роботи кінопродюсера

5123
 Дмитро Харитонов повернувся до роботи кінопродюсера

Залишивши посаду виконувача обовязків директора каналу «Київ», Дмитро Харитинов повернувся до роботи кінопродюсера. Зараз він готується до зйомок художного фільму «Пізанська вежа» за пєсою Надії Птушкіної. У коментарях «ТК» пан Харитонов розказав, що режисером цього фільму попередньо погодився стати Володимир Меньшов («Любовь и голуби», «Москва слезам не верит» тощо).

 

 «Зараз ми обговорюємо деталі, кастинг акторів, бюджет фільму. У жовтні ми його починаємо знімати, і розраховуємо на те, що це буде дуже пристойне кіно», - розказує Дмитро Харитонов, - «Це історія про те, як чоловік і жінка живуть разом 20 років, любов уже пішла, і вони починають свою останню розмову. Це стовідсоткове потрапляння в аудиторію, тому що 95% людей мали або мають проблеми в особистому житті».

 

Зніматимуть фільм на власній студії Дмитра Харитонова. Поки що він не вирішив, якому телеканалу запропонувати право премєрного показу стрічки, але зазначає, що вже дві українські телекомпанії пропонували укласти угоду.

 

 «Я поки що відклав це до закінчення виборів. Тому що передвиборна кампанія буде непростою. А все, що є у журналіста та продюсера – це його репутація. Після виборів я розглядатиму всі пропозиції, а поки я відхилив пропозицію двох каналів. На українських телеканалах ситуація міняється щомісяця, тож поспішати приймати якусь пропозицію не варто», - пояснює він.

 

Планує Дмитро Харитонов і вихід на російський ринок. «У мене є контракт із росіянами на сценарій фільму «Аналітик». Це буде кінотрилер із пристойним бюджетом», - каже він. Сценарна заявка цього фільму та сподобалась РТР і ОРТ, що канали пропонували знімати серіал,  але врешті вирішили зробити повнометражний фільм для кінопрокату і чотирисерійний фільм для телебачення.

 

За словами пана Харитонова, після звільнення з каналу «Київ» він отримав пропозції зайнятись ребрендингом кількох каналів, проте воліє працювати у сфері кіновиробництва.

 

 «2 липня ми зібрались із людьми, які пішли зі мною з ТРК „Київ”, і навіть вручили одне одному почесні грамоти. Ми за три місяці зробили те, на що зазвичай відводиться цілий рік. Якби у нас було більше часу і більше можливостей, ми зробили б іще більше. А тепер я вирішив, що треба відпочити від телебачення і повністю змінити сферу діяльності. Кіно – це чудова розрядка. Краще спілкуватись із режисером Володимиром Меньшовим, ніж із деякими персонажами, з якими ми стикались на телеканалі «Київ», - коментує він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5123
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду