Дмитро Харитонов прийматиме всі стратегічні рішення на ТРК «Київ», а Микита Бєльський буде президентом каналу

14 Березня 2007
8838
14 Березня 2007
14:24

Дмитро Харитонов прийматиме всі стратегічні рішення на ТРК «Київ», а Микита Бєльський буде президентом каналу

8838
 Дмитро Харитонов прийматиме всі стратегічні рішення на ТРК «Київ», а Микита Бєльський буде президентом каналу

Новопризначений керівник комунальної телерадіокомпанії «Київ» Дмитро Харитонов прокоментував «Телекритиці» свій перехід на нову роботу.  За його словами, він прийняв «все бразды правления» на каналі та прийматиме усі ключові стратегічні рішення.

 

«Сейчас я вхожу в курс дела, знакомлюсь с трудовым коллективом, - сказав пан Харитонов. -  Могу сказать вам, что на самом деле городской канал должен быть любимым в том городе, в котором он выходит. Это очень важно. Пример: позавчера я вернулся из Санкт-Петербурга, их городской 5 канал, который сейчас выходит на федеральном уровне, его люди включают, оказывается, раньше, чем Первый канал или канал «Россия». Кроме того, телеканал, который существует на деньги налогоплательщиков, должен быть интересным. Я вам обещаю, что мы сделаем этот канал интересным. Я хорошо знаю, как это сделать».

 

На думку Дмитра Харитонова, потенціал каналу «Київ» дозволяє йому стати улюбленим каналом киян. «Телевидение – это непростой, жесткий бизнес. Появляются новые городские каналы, конкуренция усиливается, и того, кто останавливается в развитии, быстро обгоняют конкуренты», - сказав він. Новий керівник ТРК «Київ» відмовився коментувати якість роботи своїх попередників, пославшись на професійну етику.

 

На запитання, чи залишиться працювати на каналі колишній виконувач обов’язків директора Микита Бєльський, Дмитро Харитонов відповів: «Я с большим уважением отношусь к Никите. Безусловно, я хотел бы, чтобы он остался у нас работать. Как профессиональный журналист, он мог бы вести свой авторский проект. Никита остается на должности президента канала. Но, подчеркиваю, все ключевые стратегические и прочие решения – в моей компетенции».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду