«Сіті» запускає «Гордість-Сіті», «Весілля-Сіті» і «Сіті-Андерграунд»

3 Вересня 2009
12847
3 Вересня 2009
19:27

«Сіті» запускає «Гордість-Сіті», «Весілля-Сіті» і «Сіті-Андерграунд»

12847
«Сіті» запускає «Гордість-Сіті», «Весілля-Сіті» і «Сіті-Андерграунд»

На телеканалі «Сіті» стартують нові програми «Гордість-Сіті», «Весілля-Сіті» і «Сіті-Андерграунд». Про це Віталій Докаленко, генеральний директор «Сіті», оголосив під час прес-конференції у «Главред-медіа».

 

Програма «Гордість-Сіті» з'явиться в ефірі 2 жовтня. Програму проанонсовано, як журнал про «людей, якими має пишатися місто».

 

«Сіті-Андерграунд» - програма про сучасні молодіжні течії. Планується до виходу в ефір у кінці вересня.

 

«Весілля-Сіті» - програма-порадник, як організувати весільну церемонію. В ефірі - вже з 6 вересня.

 

У яких слотах вийдуть програми, поки не розголошується. Так само пан Докаленко відмовився назвати ведучих програм. «Це має бути сюрприз», - відповів він на запитання ТК.

  

 

На телеканалі «Сіті» у цьому сезоні вийде 14 проектів власного виробництва. Серед них: «Правда-Сіті», «Історії міста», «Гордість-Сіті», «Сіті-Андерграунд», «Ресторанний гід», «Моя нова адреса», «Шопінг-Сіті», «Весілля-Сіті», «День-Сіті», «Сіті-Ранок», «СІТІчко», «Сіті-Терапія» та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12847
Читайте також
18.06.2009 16:17
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
9 733
02.06.2009 09:03
Мария Старожицкая, «Профиль»
9 274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду