Новини на «Сіті» вестимуть Ігор Пупков, Анжеліка Магітова та Лариса Лісова

20 Лютого 2009
22370
20 Лютого 2009
13:04

Новини на «Сіті» вестимуть Ігор Пупков, Анжеліка Магітова та Лариса Лісова

22370
Новини на «Сіті» вестимуть Ігор Пупков, Анжеліка Магітова та Лариса Лісова
Новини на телеканалі «Сіті» вестимуть Ігор Пупков, Анжеліка Магітова та Лариса Лісова. Про це «Детектор медіа» повідомила шеф-редактор новин каналу Людмила Король.
 
Як уже повідомляла «ТК», 2 березня на «Сіті» відновлюється інформаційне мовлення. Щодня у будні в ефірі буде 5 випусків новин – три уранці, а також о 18.30 та 21.30. Планується також запуск випуску новин о 21.30 у суботу. У студії працюватиме один ведучий.
 
Ігор Пупков раніше працював на телеканалах «Інтер» та «Київ», Анжеліка Магітова – на НТН, Лариса Лісова – у Національній телекомпанії України. Інформаційна служба каналу ще не повністю укомплектована: залучатимуться як люди, що працювали у колишній службі новин «Сіті», так і вихідці з НТН, НТКУ, ICTV та «України». Також Людмила Король не виключає, що на «Сіті» прийдуть представники колишньої інформаційно-аналітичної служби каналу «Інтер», де до весни 2007 року працювала сама пані Король.
 
За словами пані Король, перед новою інформаційною службою каналу поставлене завдання зробити якісні новини для киян. «Про це дуже багато говорили, на деяких каналах (не будемо їх називати) навіть робились певні спроби зробити такий продукт. Ми хочемо зробити новини про людей, які живуть та працюють у місті і про ті проблеми, які їх хвилюють. Це ми й заклали в основу нашої концепції: новини корисні, цікаві та саме для людей», - каже пані Король.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22370
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Елизда
5449 дн. тому
Канал скоро потерпит крах. Я обещаю!!!
хихи
5546 дн. тому
тк какая ж это удача прискакала к Анжелике с Ларисой - работать на реанимированном канале? - нуну.
В
5547 дн. тому
Анжелике и Ларисе удачи! Это хорошие и адекватные девушки!
5549 дн. тому
На СИТИ вернулись после предновогоднего разгона многие журналисты, но только уже на более низкие зарплаты... Такой вот маневр хозяев канала... Под кризик всё можно списать.
посетитель
5550 дн. тому
Пардон, а кто такая Король? Что она сделала для муниципального телевидения и какой гениальный вклад в отечественную журналистику? Или может она в совершенстве осязала изнанку и лицо киевской власти? А может быть поездила по клоповникам наших несчастных горожан, многие из которых свято верят в помощ Главного маразматика столицы???? Кого вы ставите управлять городским каналом!? Что, не нашлось метров в этой свере, как например Н Бельский, который все ЭТО давно съел и в.....л ? Чувак сделал бы из канала -песню / без раздрожающих душу и нервную систему бездарных клипов/ Ребята, куда мы катимся? С уважением ко всем Вам, Посетитьель
Одурачили
5550 дн. тому
И не козлы? Оставили журналистов на три месяца без работы - а теперь создают "новый продукт"/ Не верю в его продуктивность
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду