Прес-конференції в «Главреді» транслюватиме телеканал «Сіті»

3 Вересня 2009
14807
3 Вересня 2009
17:34

Прес-конференції в «Главреді» транслюватиме телеканал «Сіті»

14807
Прес-конференції в «Главреді» транслюватиме телеканал «Сіті»

Стартує спільний проект «Главред-медіа» й телеканалу «Сіті» - прямі трансляції прес-конференцій, що відбуваються в прес-центрі «Главреда», в ефірі каналу «Сіті». Про це 3 вересня оголосили президент холдингу «Главред-медіа» Віктор Шлінчак та генеральний директор «Сіті» Віталій Докаленко - під час прес-конференції в прес-центрі «Главред-медіа», яка транслювалася в прямому ефірі телеканалу.

 

За словами Віктора Шлінчака, практика прямих трансляцій прес-конференцій є ефективною, а формат виправданим, особливо під час виборчої кампанії. Крім того, він зауважив, що такий формат співпраці не є новим для холдингу. Зокрема, прес-конференції, які відбуваються в УНІАН, транслюються в ефірі 5-го каналу.

 

Під час заходу також було презентовано нові проекти холдингу. Зокрема, «Главред-медіа» оновив сайт, а телеканал «Сіті» підготував 14 проектів власного виробництва (частково вони стартували навесні 2009-го): «Правда-Сіті», «Історії міста», «Гордість-Сіті», «Сіті-Андерграунд», «Ресторанний гід», «Моя нова адреса», «Шопінг-Сіті», «Весілля-Сіті», «День-Сіті», «Сіті-Ранок», «СІТІчко», «Сіті-Терапія» та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14807
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду