Президент звернувся до інтернет-спільноти з проханням опублікувати зміни до Конституції

3 Вересня 2009
21289
3 Вересня 2009
15:00

Президент звернувся до інтернет-спільноти з проханням опублікувати зміни до Конституції

21289
Президент звернувся до інтернет-спільноти з проханням опублікувати зміни до Конституції

На сайті Президента України 3 вересня розпочалося інтерактивне обговорення проекту Конституції Віктора Ющенка, яке здійснюється в контексті Указу Президента.

 

Віктор Ющенко намагається  залучити до загальнонаціонального обговорення змін до Конституції якомога більше людей, тому звернувся до інтернет-спільноти за підтримкою.

 

«Закликаємо всіх охочих взяти участь в обговоренні змін до Основного закону та відповісти на п'ять запитань щодо основних положень Конституції України.

 

Звертаємося з проханням до інтернет-спільноти - як державних, так і недержавних ресурсів - долучитися до цього проекту, розмістивши (за бажанням) на своїх інтернет-сторінках відповідні посилання», - йдеться у зверненні на сайті Президента.

 

Нагадаємо, що з 1 вересня Національні теле- та радіокомпанія України розпочали трансляцію спеціального проекту «Обговорюємо Конституцію». НТКУ транслюватиме програму щодня о 21:30, після вечірнього випуску новин, НРКУ - о 15:00 та 22:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21289
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5358 дн. тому
Ни, Нэ пидтрымую. Ни, Нэ пидтрымую. Ни, Нэ пидтрымую. Ни, Нэ пидтрымую. Ни, Нэ пидтрымую.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду