НТКУ й НРКУ запускають спецпроект із обговорення Конституції Ющенка

1 Вересня 2009
22683
1 Вересня 2009
18:21

НТКУ й НРКУ запускають спецпроект із обговорення Конституції Ющенка

22683
НТКУ й НРКУ запускають спецпроект із обговорення Конституції Ющенка

1 вересня Національні теле- та радіокомпанія України розпочинають трансляцію спеціального проекту «Обговорюємо Конституцію», повідомляє ProUA із посиланням на прес-службу глави держави.

 

У щоденних програмах, які триватимуть п'ять хвилин, спеціалісти з конституційного права, політологи, експерти розповідатимуть про своє бачення щодо необхідності внесення змін до Конституції України, а також детально представлятимуть кожну президентську ініціативу, пропозицію та природу виникнення тих чи інших запропонованих Віктором Ющенком змін од Основного Закону. Свої думки щодо змін до Конституції у програмах висловлюватимуть і звичайні громадяни.

 

НТКУ транслюватиме програму щодня о 21:30, після вечірнього випуску новин, НРКУ - о 15:00 та 22:00.

 

Сьогодні в першому випуску проекту «Обговорюємо Конституцію» вийде інтерв'ю глави секретаріату Президента Віри Ульянченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22683
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ИринаМ
5371 дн. тому
"спеціалісти з конституційного права, політологи, експерти" А граждене Украины имеют право обсуждать, предлагать и пр.? В каком формате? Похоже опять всякие тети-дяди будут усыплять народ круглыми словами о достоинствах лучшей в мире украинской конституции...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду