Журналіст Сергій Руденко опублікував книжку «25 богачей Украины»

2 Вересня 2009
14785
2 Вересня 2009
11:14

Журналіст Сергій Руденко опублікував книжку «25 богачей Украины»

14785
Журналіст Сергій Руденко опублікував книжку «25 богачей Украины»

У київському видавництві «Самміт-книга» побачила світ нова книжка київського журналіста Сергія Руденка «25 богачей Украины».

 

До видання увійшли досьє на Рината Ахметова, Ігоря Коломойського, Віктора Пінчука, Геннадія Боголюбова, Сергія Таруту, Віталія Гайдука, Сергія Тігипка, Валерія Хорошковського та ін.

 

Як каже автор, у книзі зібрано інформацію про 25 мультимільйонерів, які, на його думку, найбільше впливають на українську економіку та політику.

 

«Я усвідомлюю, що у час кризи частина із них втратить свої капітали, але я переконаний, що вони як були, так і залишаться найбагатшими людьми в України», - вважає Сергій Руденко.

 

Українським читачам книжку буде презентовано у Львові під час Львівського форуму видавців (9-13 вересня); ще раніше відбудеться презентація  на Московській міжнародній виставці-ярмарку (2-7 вересня).

 

Сергій Руденко - головний редактор сайту «Буквоїд»;  працював у виданнях «Деловая неделя-FT»,  ProUA, «Газета 24», «ПіК України»; автор книжок «Вся президентская рать», «Вся премьерская рать», «Вся Юлина рать» (2007), «Уряд Юлії Тимошенко» (2008).

  

2009 року журналіст став лауреатом конкурсу журналу «Кореспондент» «Найкраща українська книжка». Третє місце у номінації «Документалістика» посіла його книжка «Уряд Юлії Тимошенко».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14785
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дисидент
5355 дн. тому
Цікаво, збирати досьє на окремих громадян своєї крани - це журналістика? Я думав, це справа КҐБ. А Руденко, здається, тільки це й робить...
ВОЛЬДЕМАРУС
5355 дн. тому
Вже мав можливість погортати книжку. Дбайливо зроблено. Аби ще видавці прийнятну ціну поставили.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду