detector.media
02.09.2009 11:14
Журналіст Сергій Руденко опублікував книжку «25 богачей Украины»

У київському видавництві «Самміт-книга» побачила світ нова книжка київського журналіста Сергія Руденка «25 богачей Украины».

 

До видання увійшли досьє на Рината Ахметова, Ігоря Коломойського, Віктора Пінчука, Геннадія Боголюбова, Сергія Таруту, Віталія Гайдука, Сергія Тігипка, Валерія Хорошковського та ін.

 

Як каже автор, у книзі зібрано інформацію про 25 мультимільйонерів, які, на його думку, найбільше впливають на українську економіку та політику.

 

«Я усвідомлюю, що у час кризи частина із них втратить свої капітали, але я переконаний, що вони як були, так і залишаться найбагатшими людьми в України», - вважає Сергій Руденко.

 

Українським читачам книжку буде презентовано у Львові під час Львівського форуму видавців (9-13 вересня); ще раніше відбудеться презентація  на Московській міжнародній виставці-ярмарку (2-7 вересня).

 

Сергій Руденко - головний редактор сайту «Буквоїд»;  працював у виданнях «Деловая неделя-FT»,  ProUA, «Газета 24», «ПіК України»; автор книжок «Вся президентская рать», «Вся премьерская рать», «Вся Юлина рать» (2007), «Уряд Юлії Тимошенко» (2008).

  

2009 року журналіст став лауреатом конкурсу журналу «Кореспондент» «Найкраща українська книжка». Третє місце у номінації «Документалістика» посіла його книжка «Уряд Юлії Тимошенко».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY