Журналіст Сергій Руденко презентував книгу про оточення Віктора Ющенка (фото)

18 Квітня 2007
13807
18 Квітня 2007
18:48

Журналіст Сергій Руденко презентував книгу про оточення Віктора Ющенка (фото)

13807
 Журналіст Сергій Руденко презентував книгу про оточення Віктора Ющенка (фото)

Сьогодні в рамках другого Київського книжкового ярмарку відбувся реліз книги українського журналіста Сергія Руденка «Президентська рать - Оточення Віктора Ющенка від А до Я». Презентоване видання, як каже сам автор, про тих, хто вплинув на формування особистості Президента України. Всі ці люди - невід'ємна частина життя та політичної діяльності Ющенка. У книзі представлені 20 портретів політиків - ключових гравців команди Президента, серед яких: Віктор Балога, Роман Безсмертний, Віталій Гайдук, Михайло Дорошенко, Давід Жванія, Роман Зварич, Олександр Зінченко, Микола Мартиненко, Віктор Пинзеник, Петро Дорошенко, Олег Рибачук, Володимир Стельмах, Віра Ульянченко, Євген Червоненко, Катерина Чумаченко, Петро та Ярослав Ющенки тощо.

 

 

Віталій Портніков – шеф-редактор холдингу «Медіа-дім» - читає газету «24»

 

Задля того, аби не виникало суперечок з приводу наближеності чи віддаленості особистості до Президента, перелік персоналій розташований за абеткою. Однак портрету самого Віктора Ющенка в книзі немає. «Я пояснюю це приказкою "Скажи хто твій друг, і я скажу, хто ти". Знаючи про найближче оточення Ющенка, можна скласти цілісну картину про нього самого», - сказав «ТК» Сергій Руденко.

 

 

Сергій Руденко і видавець Ігор Степурін

 

Книга «Вся президентська рать», що містить 274 сторінки, була видана компанією «Самміт-книга», однак, за словами автора, він пропонував рукопис майбутньої книги всім провідним українським видавництвам, де отримав відмову у тій чи іншій формі.

 

Сьогодні вже готова до друку книга про оточення Прем'єр-Міністра України Віктора Януковича та в стадії формування - книга про оточення Юлії Тимошенко.

 

 

Сергій Руденко та двоє постійних авторів «ТК» - Андрій Кокотюха і Юрій Луканов

 

Костянтин Усов, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13807
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду