У Польщі з’явиться новий спортивний канал Polsat Futbol

20 Серпня 2009
26891
20 Серпня 2009
12:53

У Польщі з’явиться новий спортивний канал Polsat Futbol

26891
У Польщі з’явиться новий спортивний канал Polsat Futbol

У вересні медіагрупа Polsat запускає новий спортивний канал, присвячений суто футбольній тематиці. Канал створили у зв'язку із викупом права трансляції Ліги Чемпіонів та Європейської Ліги УЄФА на найближчі три роки. Це вже четвертий спортивним канал групи Polsat, в межах якої вже працюють Polsat Sport, Polsat Sport Extra та Polsat Sport HD. Повідомляє media2.pl.

 

Канал вестиме мовлення близько 12-14 годин на добу. І буде доступний в межах платформи Polsat Cyfrowy.

 

В ефірі Polsat Futbol транслюватимуть матчі Європейської Ліги УЄФА, в тому числі національних ліг: італійської, голландської, шотландської та російської. До уваги глядачів представлятимуть також трансляції матчів закордонних каналів різних футбольних клубів - Barca TV, Chelsea TV, Inter TV тощо.

 

Крім того, група Polsat відкриває інтернет-платформу - ipla sport, де можна буде безкоштовно переглядати матеріали з матчів Ліги Чемпіонів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26891
Читайте також
29.07.2009 14:14
Богдан Червак, «Українська правда»
39 314
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду