У Польщі запускають шосту DTH-платформу

22 Липня 2009
22672
22 Липня 2009
11:40

У Польщі запускають шосту DTH-платформу

22672
У Польщі запускають шосту DTH-платформу

У Польщі запускають шосту DTH-платформу - до кінця року на ринок DTH-операторів вийде національна телерадіокомпанія Польщі TVP. Про це пише Media Business Reports.

 

На відміну від операторів, які вже працюють у цьому сегменті, а це Cyfrowy Polsat, Cyfra+, n, Orange і TNK, вона надаватиме послуги на некомерційних засадах. Абонентам пропонуватимуть два пакети - базовий безкоштовний (початкова плата 300 злотих - орієнтовно 69 євро - включає вартість тарілки і декодера) та преміальний платний.

 

Вартість запуску платформи - 1 млн євро. Найімовірніше, угоду буде підписано з супутником SES Astra, хоча, як наголосив в інтерв'ю Rzeczpospolita президент TVP Пьотр Фарфал, остаточне рішення ще не прийнято й телерадіокомпанія розглядає пропозицію також і від Eutelsat.

 

Як повідомляла ТК, за підсумками 2008 року кількість користувачів супутникового телебачення в Польщі вперше перевищила число абонентів кабельного телебачення. Станом на кінець грудня супутниковим типом прийому користувалися 4,7 млн домогосподарств (це на 40,7% більше, ніж роком раніше), в той час як кабельним - 4,5 млн. Найзначніший приріст користувачів відбувся у двох найбільших платформ супутникового телебачення - Cyfrowy Polsat і Cyfra+. Вони закінчили рік із результатом 2,73 млн та 1,38 млн абонентів відповідно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22672
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vieuver
5394 дн. тому
Скоро и в Украине будет то же самое.....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду