Засідання РНБОУ з питань «цифри» має відбутися до кінця року

18 Серпня 2009
17565
18 Серпня 2009
14:14

Засідання РНБОУ з питань «цифри» має відбутися до кінця року

17565
Засідання РНБОУ з питань «цифри» має відбутися до кінця року

Засідання Ради національної безпеки та оборони України, присвячене питанню впровадження цифрового телебачення та створення суспільного мовлення в Україні, проведуть у другому півріччі 2009 року. Про це стало відомо із листа-відповіді Секретаріату Президента на запит Незалежної Асоціації телерадіоМовників (НАМ).

 

Держкомтелерадіо вже висловив у листі свою підтримку ініціативі НАМ щодо залучення у засіданні представників загальнонаціональних та регіональних телекомпаній. Окрім того лист містить перелік документів та інформаційно-правових матеріалів, які Держкомтелерадіо надіслав РНБОУ:

 

- проект Концепції створення Системи суспільного телебачення і радіомовлення України, - проект Плану заходів щодо створення Системи суспільного телебачення і радіомовлення України на 2009 рік;

 

- довідка про хід впровадження цифрового телебачення в Україні.

 

Нагадаємо, що захід планували провести ще 26 червня, однак він так і не відбувся.

 

Точна дата проведення та формат засідання поки невідомі і будуть повідомлені додатково.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17565
Читайте також
14.09.2009 10:14
Роман Судольский, Сергей Сидоренко, «Коммерсантъ-Украина»
28 739
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду