detector.media
17.08.2009 13:06
Олександр Роднянський офіційно не піде в «Национальную медиагруппу»

«Национальная медиагруппа» не підтверджує інформацію про можливе призначення Олександра Роднянського топ-менеджером компанії. «Детектор медіа» звернулася до НМГ із проханням прокоментувати інформацію про можливе призначення Олександра Роднянського. Керівник прес-служби холдингу Катерина Сухова повідомила таке: «В настоящий момент мы готовы сообщить, что Александр Роднянский не будет занимать в НМГ официальную должность топ-менеджера».

 

Нагадаємо, на російський ресурсах з'явилася інформація про те, що Олександр Роднянський, який на початку літа залишив «СТС Медіа», може обійняти керівну посаду в холдингу «Национальная медиагруппа» («Пятый канал», «РЕН-ТВ» тощо).

 

Припущення базувалося на тому, що у липні НМГ оголосила про створення нового підрозділу - «НМГ-ТВ», який має забезпечити канали групи телевізійною продукцією. Генеральним директором підрозділу призначено Володимира Ханумяна, котрий до цього працював з Роднянським у «СТС Медіа». Також до компанії перейшов ще один колишній працівник СТС Юрій Шкляр.

 

Нагадаємо, після свого звільнення з СТС пан Роднянський заявив, що хотів би займатися власними телевізійними проектами, зокрема розвивати продакшн-компанію AR Film.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY