Формат «Только правда» належить «Ендемол Москва», «Тільки правда?» – Новому каналу?

12 Серпня 2009
24258
12 Серпня 2009
12:32

Формат «Только правда» належить «Ендемол Москва», «Тільки правда?» – Новому каналу?

24258
Формат «Только правда» належить «Ендемол Москва», «Тільки правда?» – Новому каналу?

У новому сезоні на російському каналі ДТВ вийде проект «Только правда», формат якого належить «Ендемол Москва». Продюсер програм Нового каналу Вікторія Забулонська висловлює сподівання, що він не буде подібним до українського оригінального проекту - «Тільки правда?», який виходив на Новому каналі.

 

Нагадаємо, раніше блогер сайту «Дуся» звертала увагу на те, що на російському каналі ДТВ незабаром виходить проект «Тільки правда» із використанням технологій директора брехні за оригінальною ідеєю «Ендемол Москва». Водночас минулого сезону проект із майже такою самою назвою і так само з використанням технологій детектора брехні виходив на Новому каналі.

 

«Якщо "Ендемол Москва" стверджує, що їхня програма оригінальна, напевно, так воно і є», - каже пані Забулонська. За її словами, вихід цього шоу в Росії є найвищою оцінкою «українського телекреатива».

 

«Те, що використання детектора брехні стане фішкою телеформатів, ми зрозуміли ще у 2007 році, коли і створили "Тільки правду?". Телепрограм із використанням детектора брехні нині багато: подібні проекти є в Європі, Америці та Японії, телебачення якої зовсім не подібне до нашого. Заради справедливості варто сказати, що в жодній країні світу на детектор брехні не сідали selebretis. Це вдалося тільки нам», - розповідає Вікторія Забулонська

 

Та водночас, за її словами, ідея «Только правды» є «дуже далекою від новоканального проекту». В інтерв'ю виданню OpenSpase.ru генеральний продюсер холдингу «СТС Медіа» В'ячеслав Муругов розповідав, що «Только правда» ДТВ за жанром стане «соціальним розслідуванням із використанням високих технологій».

 

Як уже повідомляла ТК, нещодавно Новий канал відмовився від третього сезону проекту «Тільки правда?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24258
Читайте також
16.07.2009 10:34
Ольга Гончарова, «КоммерсантЪ»
35 346
24.06.2009 08:36
Вадим Дивнич
, для «Детектор медіа»
45 023
11.06.2009 10:24
Ярослав Загорец, Lenta.ru
8 209
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5376 дн. тому
А что бы Вы хотели? Чтобы Новый с "Эндемолом" поругались? К чему эта статья?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду