Новий канал відмовився від третього сезону «Тільки правда?»

15 Липня 2009
13592
15 Липня 2009
12:08

Новий канал відмовився від третього сезону «Тільки правда?»

13592
Новий канал  відмовився від третього сезону «Тільки  правда?»

З осені на Новому каналі не виходитиме проект «Тільки правда?».

 

«Третьего сезона этого скандального шоу не будет», – повідомили ТК у прес-службі каналу. 

 

Основною причиною припинення показу є проблема з учасниками шоу. За інформацією прес-служби, персон, які готові пройти перевірку на детекторі брехні, не так уже й багато, а ті люди, які хотіли відповісти на запитання ведучого Андрія Доманського, вже побували в студії у попередніх сезонах. До того ж Андрій став ведучим «Фабрики зірок – 3», тому весь його вільний час буде зайнятий новим проектом. 

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», восени на Новому передбачено показ програм «Інфо-ШОК», шоу «Хто проти блондинок?», «Підйом», «Шоуманія» з Дмитром Коляденком, «Ексклюзив» та «Аналіз крові». Окрім того, в новому сезоні в ефірі каналу з'являться нові серії «Ранеток», «Кадетів», «Татусевих дочок» та відбудеться прем'єра  культового  серіалу «Межа» (Fringe).  


 

Яна Рощіна, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13592
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася
5399 дн. тому
Мав на увазі, що стало модно останнім часом казати, типу, українські не дивлюсь, дивлюсь діскавері. Типу, це прилічно, розумно і познаватєльно. Але ж, бігме, подивіться те діскавері! У мене його п"ять каналів. І що? "Брудна работьонка" - дядько з тіткою-ученим виколупують руками!!!!! у акули очі, а потім повільно вирізають нутрощі з молоками і довго роздивляються. Потім у цій же серії той же кент на фабриці для собачої їжі ріже довго на куски коров"ячі шлунки з содєржимим крупним планом. Ще й нюхає і облизує. Потім по вечорах тітка-патологоанатом ріже трупи і довго розказує про гематоми і удушенія. Потім вчора цілу годину тигри і леви жерли і шмонали дичину крупним планом, а вона виривалася і щоразу невдачно. Ще серыал про зброю і про маніяків і самих преступних тіток у світі. А ще серіял про гон у тварин. Все теж крупним планом, і слони в тому числі. Та краще хай моя дитина подивиться щаслівих вместе - і то лайт версія про сравнению з діскавері, хоч і про те саме. Короче, діскавері - єдиний пакет каналів, на який я поставив шифр, щоб дитина, бува, не включила. А ви кажете - діскавері. РС - про "як це робиться" і сам дивлюся, але яка ж там познавательность:) Так... Для четвертого класу середньої школи.
fkcuMainstream
5400 дн. тому
Ви про що, Вася? Я таке не дивлюсь:), це з тієїж опери, що й блондинки. Ви не зрозуміли, про що я хотів сказати. Як це робиться, великі споруди, мені цього достатньо. На щастя, не так багато часу, щоб споятерігати за блондиками, яких жеруть акули:)))
Вася
5400 дн. тому
І вас не нудить від споглядання зсередини шлунків жирних американських тіток? Від шоу про сім"ю милих, але нудних карликів, від в"єтнамської сім"ї з восьмима дітьми і від самогубців, що ніяк не доштурмують Еверест???!!!!.А ще без кінця товстухи приміряють весільні сукні і казяться з жиру. Ці топові докусеріали з Діскавері вас ще не дістали? Ну й терпіння у вас. А, ще забув безкінечні хітові серіали про те, як сволотні америкоси поголівно знущаються над собаками і кіньми, а їх (америкосів, причому переважно чорних) за це саджають у тюрму. Ви це дивитесь? Чи як акули відгризають ноги усім бажаючим? А я скажу правду! Мене задовбали чортові сусліки на енімалпленет!!!!! Ніяк не повиздихають:)))
fkcuMainstream
5400 дн. тому
Шоуманія... Блондинки... Аналіз крові... Перепрошую, але мене вже нудить! Я не можу ЦЕ дивитись! Людоньки, в мене ніхто не питав, що я хочу дивитись! Коли вже буде вислухана і інша сторона"?! Тож сплачую кабельникам втридорога й далі і дивлюсь Дискавері, Топ Гір на Автомобільному і т.ін. Більшість украхнських каналів для мене померли, на жаль...
Знающий
5400 дн. тому
Часто в этом проекте, с притензией на правду, приглашались подсадочные ненастоящие гости и фальшивые герои. Не может проект а-ля "Окна" называться "Правда и только правда". Если взяли планку - нужно было её держать всегда, а не только, когда в гостях звёзды...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду