Канал «24» транслюватиме прес-конференції «Українських новин»

16 Липня 2009
4352
16 Липня 2009
11:46

Канал «24» транслюватиме прес-конференції «Українських новин»

4352
Канал «24» транслюватиме прес-конференції «Українських новин»

Телеканал «24» та інформаційна агенція «Українські новини» починають проект трансляцій прес-конференцій, брифінгів та круглих столів, що відбуваються у прес-центрі агенції. Про це повідомляє Marketing Media Review.

 

За словами Дениса Безлюдька, головного редактора «Українських новин», агенція вбачає в цьому «розширення спектра інформаційних послуг».

 

Як пояснив ТК генеральний директор каналу «24» Роман Андрейко, аналогічна угода на трансляцію прес-конференцій у каналу існує з агенцією «Інтерфакс-Україна».

 

«За нашою угодою, якщо інформаційний привід нас зацікавить, то ми знімаємо подію, швидко монтуємо і даємо в ефір максимально наближено до реального часу. Потім повторюємо цю програму ввечері та на наступний день зранку», – пояснив пан Андрейко.

 

За його словами, ця угода, яка діє вже протягом трьох місяців, зацікавила й інші інформаційні агенції – «Лігу» та «Українські новини».

 

«Ми досягли усної домовленості, однак поки що спільних проектів ані з "Лігою", ані з "Українськими новинами", в нас не було», – зазначив він.

 

«Телекрититка»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4352
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду