«КоммерсантЪ» розширює лінійку бортових журналів

4 Серпня 2009
20109
4 Серпня 2009
11:11

«КоммерсантЪ» розширює лінійку бортових журналів

20109
«КоммерсантЪ» розширює лінійку бортових журналів

Російський видавничий дім «КоммерсантЪ» підписав попередню домовленість з SPN Group щодо створення спільної компанії. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на «Ведомости».

 

За словами комерційного директора видавничого дому Павла Філенкова, «КоммерсантЪ» зацікавлений у авіожурналах, які випускає SPN.

 

SPN Group видає журнали Mobile, «5 колесо», Where, Rolling Stone, «Автопарк», а також бортові видання авіакомпаній S7, ГТК «Россия», «Атлант-союз» та аеропорту «Пулково». «КоммерсантЪ» також випускає бортові журнали «Внуково» та My Way, які поширюються на рейсах бізнес-класу «Внуково».

 

Сума попередньої угоди не уточнюється. Однак відповідно до її умов «КоммерсантЪ» має отримати контрольний пакет майбутньої компанії, сплативши за його вартість авіажурналами та грошима. SPN Group, у свою чергу, передасть у новостворену організацію активи ЗАТ «СПН Медиа».

 

Павло Філенков зауважив, що в Росії випускається близько десятка бортових журналів, які 2008 року заробили на рекламі близько 10 мільйонів доларів.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду