Російський «КоммерсантЪ» запускає радіостанцію

15 Вересня 2009
18968
15 Вересня 2009
12:50

Російський «КоммерсантЪ» запускає радіостанцію

18968
Російський «КоммерсантЪ» запускає радіостанцію

Російський «КоммерсантЪ» запускає радіостанцію. Про це з посиланням на Infox.ru повідомляє Lenta.ru.

 

Мовлення вестиметься на частоті 93,6 FM. Нині на цій хвилі виходить Newtone FM.

 

За словами комерційного директора «Коммерсанта» Павла Філенкова, нині розробляється концепція проекту під керівництвом колишнього головного редактора Business FM Дмитра Солопова.

 

За інформацією Infox.ru, затрати на запуск радіостанції «Коммерсанта» складуть від 3 до 5 мільйонів доларів. За попередніми даними, купувати нову частоту в плани «Коммерсанта» не входить - натомість переформатують Newtone FM. Головними конкурентами нової станції називають «Эхо Москвы» та «Вести FM».

 

За даними дослідження «TNS - Росія» за літній період 2009 року, добова аудиторія Newtone FM складає близько 60,7 тисяч. В рейтингу радіостанцій Москви вона посідає 52-ге місце.

 

До видавничого дому «КоммерсантЪ» входять такі видання, як «Огонек», «Деньги», «Власть», «Секрет фирмы».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18968
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду